Van harte welkom op jouw persoonlijke pagina én mijn agenda waarin jij nu jouw afspraken kunt
inplannen. Eerste keer hier? Scroll dan naar beneden voor meer informatie over het inplannen van jouw afspraken.

juli 2019
ma di wo do vr
12345
89101112
1516171819
2223242526
29303112

Hoe een afspraak maken?
Op iedere dag zie je 4 afspraakmogelijkheden van 1,5 uur staan. Kies de geschikte dag en tijdstip waarop jij beschikbaar bent. Klik daarna op Afspraak maken. Een telefoonnummer is verplicht in te vullen zodat ik jou kan bereiken mocht er iets tussenkomen.

Jij plant 4 afspraken in: 1 intake én 3 hypnosesessies. Als je het fijn vindt dan mag je ook éénmalig een hele ochtend of een middag blokken. Die staat bij mij bekend als de combisessie. We doen dan de intake en de 1e hypnosesessie achter elkaar.
De overige hypnosesessies plan je dan in de weken erna in. Het handigste is om minimaal 1 week en maximaal 4 weken tussen de hypnosesessies in te laten.

Indien jouw probleem na 1 hypnosesessie al opgelost is (wat soms ook gebeurd) dan kun je uiteraard de overige afspraken weer uit de agenda halen. Maar gemiddeld heb ik 3 hypnosesessies nodig om samen met jou een probleem op te lossen.

Belangrijk:
Nadat jij je afspraken hebt ingepland vul je het intakeformulier in. In principe is dit éénmalig tenzij je opnieuw komt en een geheel ander probleem inbrengt.

Hieronder zie je twee verschillende mogelijkheden staan. Je kunt het intakeformulier online invullen, waarna je op verzenden drukt en het automatisch naar mij én naar jou gestuurd wordt. Of je kunt het intakeformulier downloaden op jouw computer en via de mail naar succesvolgelukkig@gmail.com versturen.

Het belangrijkste is dát je deze invult én opstuurt vóórdat je bij mij komt.

Daarnaast kun je hier het formulier met fabels en feiten over hypnose en het formulier met de
voorwaarden downloaden. Je stemt automatisch in met mijn voorwaarden als je afspraken in de agenda zet. Dus neem het wel even door! Er staat b.v. in dat je je afspraken 48 uur voordat je komt (op werkdagen) kosteloos kunt annuleren. Daarna moet ik helaas de afspraak in rekening brengen. En op mijn website staat nog uitgebreid beschreven hoe ik met jouw gegevens omga, bekijk hiervoor de Privacy Policy.

Beide velden zijn vereist om in te loggen.

Een e-mailadres is vereist om je wachtwoord opnieuw in te stellen.