Laat je meevoeren op het ontroerende en bij tijd en wijle hilarische pad dat Yvette bewandelde bij haar zoektocht naar antwoorden op grote levensvragen. Vragen waarmee zij haar leven lang worstelde. De bijna obsessieve drang om te achterhalen waarom het leven is zoals het is en bewijzen te vinden voor het ‘hoe en waarom’ van de Wet van de aantrekkingskracht zorgde ervoor dat zij niet alleen over continenten reisde maar ook in zichzelf.

De achterflap tekst van mijn boek Gelukzoeker

Juist op het punt in haar leven dat zij het niet meer verwachtte, dat zij het bijltje erbij neer wilde gooien, kwamen de antwoorden. Op een plek en een moment die volkomen waren ontdaan van enige, spiritueel verheven sferen: terwijl ze een stokbroodje kaas at op de camping in Frankrijk.

Alles viel op de grond – inclusief zijzelf – en even mocht zij zien en voelen hoe het Universum in elkaar stak…

 

Ik vond mijzelf niet meer zo leuk en dat zorgde ervoor dat mijn eerste boek (Me, Myself en m’n Ego) tot stand kwam.
Ik wilde ook vanuit mijn hart leven maar ik was vaak jaloers, gekwetst, of verdrietig. Ik meende dat de hele wereld mij afwees, kon eigenlijk slecht tegen kritiek en vond het leven maar ingewikkeld. En zo begon ik met het schrijven van mijn eerste boek: Een zoektocht naar mijn Hart…
In dit boek laat ik jou zien, aan de hand van mijn levensverhalen, hoe jouw leven ook anders kan worden als je keuzes vanuit jouw Hart maakt.

Mijn tweede boek is bijna af. Het gaat over mijn zoektocht naar verlichting. Het beschrijft de letterlijke en emotionele reis die ik heb gemaakt op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen: ‘Waarom zijn wij hier? Wat is het doel van het leven? Bestaat er zoiets als een God?’.

De antwoorden heb ik gevonden op bijzondere plekken in de wereld. Bij monniken in Nepal tot aan de Maya-indianen in Mexico. Ik werd geïnspireerd door de verhalen van Katholieken in Nederland en Islamieten in Turkije. Maar ik vond ook nieuwe perspectieven tijdens Sjamanistische zweethutten, Wicca maanceremonies en Joodse sabbat bijeenkomsten.

Uiteindelijk is het vooral de reis naar binnen die mij de antwoorden bezorgde waardoor ik op het punt ben waar ik nu ben: dankbaar, gelukkig en vrij…

Het verslag van deze reis, met al zijn gekke en lachwekkende, ontroerende en liefdevolle, momenten komt eind 2016 op de markt.
Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief, dan hou ik je op de hoogte!

Liefs
Yvette

A professional writer is
an amateur who didn’t quit…
(Richard Bach)

Me myself en m'n ego

€ 19,95

‘Ik vond mijzelf niet meer leuk’….
Met deze tekst begint dit boek waarin de schrijfster met de billen
bloot gaat. Haar Ego wordt door haarzelf volkomen ontrafeld en in al
zijn naakte kwetsbaarheid getoond. Al haar slechte kanten, aspecten
die wij mensen van onszelf liever niet willen zien, worden middenin
het licht gezet. En dan blijkt dat jaloezie, achterdocht, macht en status
nodig zijn om te overleven!

Door haar Ego zo intensief onder de loep te nemen, heeft zij haar
Hart leren kennen en daarmee onverwacht de sleutel naar het grote
geluk gevonden. Met liefde en vooral ook humor kijkt zij naar zichzelf
en vanuit haar motto ‘wat je geeft krijg je terug’ geeft zij de sleutel
aan de lezer door.