Op deze pagina schrijven mensen hun ervaringen op. Dat kunnen individuele sessies zijn of ervaringen tijdens de workshops en lezingen. Maar ook verhalen die voortgekomen zijn door het lezen van mijn boeken.
Je bent vrij om jouw ervaring hier aan toe te voegen!

Liefs
Yvette

 

Ervaringen

86 Reacties

 • Rianne schreef:

  De eerste keer dat ik bij Yvette binnen kwam, voelde ik mij ongemakkelijk, niet op mijn plek in deze wereld, maar vooral ongelukkig. Op dat moment voelde ik dat nog niet eens bewust. Ik dacht het wel en ik probeerde er zoveel mogelijk oplossingen voor te bedenken. Dit was eigenlijk al een groot gedeelte van het probleem. Ik dacht te veel en ik moest gaan leren voelen. Dingen laten zijn zoals ze zijn en dat ook accepteren.

  Yvette keek naar mij zoals ik was en had geen vooroordelen over mij. Hierdoor had ik echt het gevoel dat ik veilig was. Zo kon ik mij ook beter open stellen, want je moet het ten slotte samen doen. Iemand in vertrouwen nemen was voor mij al heel wat. Twee jaar voor mijn hypnosessies bij Yvette liep ik bij een therapeut en een jaar geleden nog bij een praktijkondersteuner. Ik kreeg het gevoel dat ik door hun alleen maar meer problemen had gekregen, waardoor het lastig werd nieuwe mensen te vertrouwen.

  Yvette heeft mij dit vertrouwen gegeven. Na twee jaar voel ik mij eindelijk weer gelukkig en mezelf. Ik kan naar buiten zonder bang te zijn voor andere mensen. Ik hoef niet meer de hele tijd na te denken over wat andere van mij vinden en ik zeg het gewoon als ik iets niet fijn vind. Yvette heeft mij tools gegeven die ik altijd kan gebruiken.

  Ook helpt haar bijzondere Mindblowing life Training mij om dicht bij mijn gevoel te blijven. Een programma wat ik kan gebruiken wanneer ik het wil. Ik heb er zeker wat tijd voor moeten vrij maken om aan mezelf te werken. Gelukkig heb ik mezelf die tijd gegund en vooral dit geluk.

 • Anne Abbink(17) schreef:

  Ik had al vanaf mijn 10e last van hoofdpijn elke dag. Toen ik het eerst gesprek met Yvette had was ik meteen op mijn plek en voelde alles goed. Na 3 sessie voel ik mij een stuk beter en heb ik bijna geen last meer van hoofdpijn.

  In het begin dacht ik dat ik het te druk had in het dagelijks leven, dit bleek veel verder weg te zitten. Door Yvette kan ik nu de rust vinden en ga ik veel blijer door het leven!

  Heel erg bedankt Yvette dat je me hiermee geholpen hebt!

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Anne,

   Ik ben zo blij voor jou meis. Die hoofdpijn was zo bepalend voor jouw leven, dus ik heb het heel graag gedaan. Maar het was niet gelukt als jij je niet zo open had gesteld. Dus je hebt het uiteindelijk zelf opgelost! Veel liefs…

 • Henk Smit schreef:

  In het najaar van 2016 vertelde een vriend van mij een verhaal dat hij een sessie hypnosetherapie had ondergaan.
  Een volwassen stoere man die zijn verhaal deed, en nog eens 6 andere stoere kerels hingen aan zijn lippen.

  In de hypnose-sessie die hij had gehad had hij zichzelf beter leren kennen. En door dit verhaal aan te horen leerden wij onze vriend nog weer eens iets beter kennen. Welke dingen in het leven hebben hem gevormd, en welke belemmerden hem onbewust misschien nog wel dagelijks? Erg waardevol! Nieuwsgierig als ik ben riep ik na afloop direct… “Dat wil ik ook proberen”. En ik was niet de enige kan ik je zeggen.

  Wanneer je dan het intake-formulier voor je krijgt ben je geneigd “nieuwsgierigheid” als reden op te geven, maar als iets dieper gaat nadenken, dan kom je er achter dat je zelf wel een aantal vragen hebt en ook wel een aantal belemmeringen voelt waar je het wel over wilt gaan hebben. Op zo’n moment ben je in mijn ogen al begonnen met jezelf beter leren kennen.

  Bij Yvette voelde ik me direct thuis, ik durfde open te zijn en tijdens de intake raakten we ook direct al een paar “moeilijke” dingen aan. In de hypnose voelde ik me ook op mijn gemak. Yvette vroeg me volledig ontspannen, maar dat is blijkbaar iets wat ik niet gewend was om te doen. Met wat tips praatte Yvette mij van top tot teen in een, zo voelde het, volledige ontspanning. En voordat Yvette een woord kon zeggen, kwamen bij mij veel emoties los. Blijkbaar kun je in je lichaam zo ontzettend veel spanning vasthouden, hetgeen bij mij even tot uiting kwam in de vorm van tranen, een heleboel tranen, maar zonder direct aanwijsbare reden.

  De hypnosesessie, en de sessies die ik in de afgelopen jaren heb gedaan, hebben mij naar een aantal momenten in mijn leven teruggebracht. Momenten die ik me niet meer kon herinneren, maar die wel degelijk van invloed zijn geweest op mijn dagelijks denken en handelen. Vaak zijn dat de moeilijke momenten. Momenten die je op zo’n manier hebt beleefd dat je ze als moeilijk ervaart. Maar door ze te her-beleven met de ervaring en wijsheid van een “volwassen” man, krijgen die momenten een hele andere lading.

  In die hypnosesesie heb ik de mogelijkheid gezien om dat specifieke hoofdstuk van meerdere kanten te bekijken en op die manier het handelen van mijzelf destijds, maar ook dat van de mensen om mij heen te verklaren. Zo vergeef je mensen, op wie je al lang niet meer boos bent. Dat lijkt onnodig, maar het was wel nodig om die (onbewust!) zwarte bladzijde op nieuw te beleven en te herschrijven. In een aantal vervolgsessies is het overlijden van mijn moeder veelvuldig aan bod gekomen, iets waar ik Yvette ontzettend dankbaar voor ben! Het gevoel een ander altijd op de eerste plaats te moeten zetten en jezelf weg te cijferen blijkt ook iets te zijn waar we als familie sterk in zijn. Ik ben nog altijd blij dat ik “dankbaar en sociaal” ben opgevoed, maar heb nu wel de kracht om ook regelmatig voor mezelf te kiezen en in liefde “nee” te zeggen tegen een ander.

  Inmiddels ben ik in de afgelopen 2,5 jaar een sessie of 8 verder bij Yvette en ben me zowel met een zakelijke coach als een privé coach verder gaan ontwikkelen. Ik durf ik te zeggen dat ik mezelf door deze “cocktail van geluk” beter heb leren kennen. Hier ben ik Yvette dan ook ontzettend dankbaar voor.

  Een andere reden dat ik mijn verhaal graag uit de doeken doe, is dat ik verwacht een ander er mee te helpen. In mijn omgeving – zowel dichtbij als iets verder af – zijn mensen door mijn verhaal in beweging gekomen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Van familieleden, tot kennissen van kennissen zeg maar. Zelfs grote stoere Twentse kerels, bij wie het zelfvertrouwen onterecht tot een gevaarlijk dieptepunt gedaald was, hebben hun weg met succes naar Yvette gevonden.

  Samengevat heeft het me een opgelucht gevoel gegeven, ondanks dat je vooraf niet het idee had dat er iets om aan te werken was. Probeer het maar eens, je krijgt er geen spijt van!

  Henk Smit van Kees Smit Tuinmeubelen uit Almelo

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Henk,

   Dankjewel voor jou uitgebreide verhaal en reactie. Dat is zo mooi, juist omdat het van een man komt. Er zijn veel mannen die het ook goed zouden kunnen gebruiken maar het niet durven. Dus ik ben heel blij met jouw verhaal en ik ben onwijs blij dat jij je zo goed voelt nu. Blijf je hart volgen…dan komt het sowieso goed!

 • Jeroen schreef:

  Er kunnen momenten in het leven zijn dat je even wat hulp van buitenaf kunt gebruiken en moet accepteren. Ondanks dat de oplossing bijna altijd bij jezelf ligt is de persoon die je de richting wijst van cruciaal belang. Wat fijn was het dat ik in de moeilijkste periode juist hier ben terecht gekomen. Ik heb in mijn hele leven nog nooit zo’n indrukwekkend gesprek gevoerd als met haar. Yvette is niet alleen een uitstekende coach maar ook iemand die de gave heeft om exact de goede vragen te stellen. Mijn 3 sessies hebben mijn meer geleerd over mijzelf dan ik had kunnen dromen. Dit is fijn maar ook confronterend. Het is weer een basis om verder mee te gaan. Mocht je nog geen afspraak hebben gemaakt en twijfel je? Misschien vind je het “duur”? Stel jezelf dan de vraag hoeveel je geluk waard is. Yvette is mijn beste investering van het jaar geweest. Bedankt Yvette voor deze unieke ervaring

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Jeroen,

   In de wetenschap dat je soms hele gekke stappen moet zetten om eindelijk te zien wat je al zo lang niet wilde zien is het niet een gemakkelijke reis voor jou geweest. Het waren meer coachingssessies dan hypnose sessies en die hebben dat gebracht wat jij niet verwachtte te vinden. Mooi om te zien hoe onze samenwerking verliep! Ik ben je dankbaar voor je kwetsbaarheid en openheid, jij hebt het uiteindelijk gedaan!

 • Rob kamphuis schreef:

  Ik was op een punt gekomen in M’n leven dat ik het allemaal niet meer wist, ik voelde me heel klein en waardeloos. Ik zag alleen de negatieve dingen om me heen, totdat ik voor de eerst keer bij yvette op bezoek ben geweest

  Voor het eerst in lange tijd zag ik weer licht in m’n leven. Zij heeft mij met een glimlach ontvangen ik voelde me gelijks gerustgesteld, want ik vond het best spannend. Bij de intake heeft zei mij duidelijk uitgelegd wat er allemaal gebeurde in m’n hoofd en hoe dat komt, daardoor begon ik alles te begrijpen, wat mij al heel erg hielp!
  Ik heb daarna 2 hypnose sessies gehad…Zow wat heeft dat een impact op mij gehad, ik kan het niet beschrijven…zei doet het super professioneel en op je eigen tempo!

  Ik heb een stuk rust in m’n leven gevonden, waardoor ik alles beter situaties kan “beoordelen “, ik heb mij in jaren niet zo gelukkig gevoeld en mijn omgeving merkt het ook.

  Door deze ervaring durf ik m’n wereld te vergroten, ik kan alles aan

  Yvette super bedankt voor deze ervaring

  • Yvette Rooding schreef:

   Ohhh lieve Rob, zo graag gedaan! Ik ben zo blij dat jij je nu zo kunt voelen. Vanuit die diepe somberheid naar dit gevoel is natuurlijk geweldig. Ook voor mij blijft dat nog steeds een magische ervaring.
   Dankjewel voor jouw lieve bericht!

 • Joke de Wolde schreef:

  In 2016 kreeg ik totaal onverwacht een hartinfarct. Nadat ik thuis was gekomen uit het ziekenhuis, bleef ik maar verbazingwekkend nuchter onder het hele gebeurde. Toen ik begon met de hartrevalidatie kwam toch de klap: mijn lichaam reageerde eea af door paniekreacties. Hoewel ik in mijn hoofd niet in paniek was, reageerde mijn lijf wel zo: hartkloppingen, zweten. Die reacties bleken natuurlijk, gewoon en gebruikelijk te zijn enige tijd na het infarct, maar ze waren echt heel eng. Ik kwam bij Yvette om hier iets tegen te doen. Ik bleek redelijk makkelijk te hypnotiseren te zijn en vond het een bijzondere ervaring! Na slechts één sessie was ik niet helemaal van de paniekreacties af, maar kon ik ze heel makkelijk onder controle houden. Nog steeds gebruik ik de techniek die Yvette mij bij heeft gebracht af en toe, maar dan in andere situaties. Paniekreacties heb ik niet meer! Het is even geleden, maar nogmaals bedankt Yvette!! Het was voor mij van onschatbare waarde!

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Joke,

   Ik ben zo dankbaar dat je alsnog een stukje wilde schrijven. Het helpt iedereen die deze ervaringen leest. Dus fijn meis en nogmaals graag gedaan natuurlijk.
   Ik ben gewoon blij dat je die paniekaanvallen niet meer hebt.

   Dikke knuffels

 • Diny Weener schreef:

  Als hypnocoach weet ik hoeveel coaching onder hypnose kan doen. Ik onderga het als een warm bad waarin je je heerlijk en ontspannen onderdompelt en als je eruit komt heb je veel nieuwe helpende inzichten. Zo baadde ik ook bij Yvette. Het bad had de juiste heerlijke temperatuur. Ik voel mij bij Yvette helemaal op mijn gemak en ontspannen. Mijn probleem was dat ik mezelf voelde alsof ik word geleefd Altijd druk, deadlines, werk en verplichtingen die allemaal ‘moeten’. Tijdens de hypnose werd mij duidelijk dat ik zelf altijd een keuze heb. Zelf kiezen of ik wel zoveel moet werken en oo mijn werk zoveel taken op mij miet nemen. Zelf kiezen om hulp te vragen. Zelf kiezen welke klanten ik aanneem en hoe ik mijn vrije tijd indeel. Hoe simpel kan een oplossing zijn? Nu is dat niet helemaal waar natuurlijk, want een heel sterk plichtsbesef hoort bij mij. Ik leerde dat goed voor mezelf zorgen (en houden van mezelf) mijn 1ste plicht is. Vanuit een sterke liefdevolle basis sta ik nu veel stabieler in het leven.

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Diny,

   Als collega is het zo tof om elkaar te ondersteunen en ik ben je dan ook heel dankbaar voor jouw beschrijving van jouw ervaring bij mij. Ik ben heel blij dat jij je nu zo voelt en ik kom graag een keer bij jou om het ook op die manier mee te mogen maken.
   Ik wens je een heel succesvolle praktijk toe!!

 • Thea Gabetti schreef:

  Lieve Yvette,

  wat een verschil heb jij weten te maken dit jaar! Ik ben je onwijs dankbaar!

  In mei 2017 kreeg ik de diagnose borstkanker en ging gelijk in een traject met chemobehandelingen en als laatste een operatie. In december was dit traject uiteindelijk afgelopen en kon een ik nieuw begin maken in 2018. Fijn, het is voorbij dacht ik… Helaas begon voor mij toen de worsteling. Angst, veel angst. Als het maar niet terug komt, waar leef ik nog voor, ga ik binnenkort dood, nare dromen en slecht slapen, mijn leven stond letterlijk stil. Ik ben toen via een hele dierbare vriendin bij Yvette terecht gekomen en al na de eerste hypnose sessie sliep ik beter en begon de angst weg te ebben. Na de 3e sessie kon ik weer de draad oppakken en zelfs weer eenieten van de kleine dingen.. Bij yvette voel ik mij veilig, ze weet de vinger op de zere plek te leggen en heeft een groot inlevingsvermogen. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Thea,

   Het was ook voor mij even zoeken hoe ik dit met jou kon oplossen. Omdat die rottige ziekte wel degelijk aanwezig is geweest kun je het ook niet zomaar ‘wegpoetsen’. Maar we zijn er samen toch uitgekomen en dat jij zo naar jezelf durfde te kijken heeft het proces zoveel meer versneld! Dus geen dank, met liefde gedaan !

 • Jacqueline schreef:

  Lieve Yvette.

  Dank zei jou sta weer in kracht.
  Ga weer dansen door leven volpassie en zelf vertrouwd
  En toen de eerst keer bij jouw kwam was ik zwak. Mijn zenuwen gierde door mijn lichaam. Maar wat had jij geduld met mijn en ging veel liefde met mijn om. Zeer bekwaamt
  Ik was zo verdrietig van binnen en onzeker over mijn zelf
  Mijn eigenwaarde was nul
  En ben ik weer krachtig vrouw dank zei jouw
  Echt een aan rader voor iedereen
  Ik zei altijd mijn kinderen is mooiste kado wat ik gekregen heb.
  Maar dit was mooiste kado wat mijn zelf gegeven hebt.
  Mijn zelf terug gevonden.
  Vol vreugde door leven.
  Foto mag er bij kan wel 1 van Facebook af halen
  Je bent wereld vrouw wil wel van de daken schreeuwen hoe goed je bent

 • Wouter schreef:

  Ik heb afgelopen maand drie hypnose sessies bij Yvette gehad en ik kijk er met een heel goed gevoel op terug. Het heeft mij geholpen ervaringen uit het verleden op te ruimen waardoor ik er in het NU geen last meer van heb. Dit heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn zelfverzekerdheid en het leven van mijn mooiste leven! Oude ingesleten patronen worden nu herkend en weggewuifd aangezien ze mij niet meer helpen en mij eerder in de weg staan.

  Yvette nogmaals bedankt voor je toewijding en het creeeren van een sfeer waarin je je als client durft open te stellen om het maximaal haalbare uit de sessie te halen.

  Wouter

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Wouter,

   Het was een eer voor mij om een eindje op jouw mooie pad mee te mogen lopen. Dankjewel voor je lieve commentaar en ik ben ontzettend blij dat jij eindelijk jezelf ziet voor je altijd al was: een fantastische man!

   Warme groet
   Yvette

 • Lieveke schreef:

  Ik kwam bij Yvette door de verwijzing van een vriend die bij haar de hypnose maagband had gedaan. Het resultaat was zo goed, dat ik dat ook wilde. Maar ik geloofde het gelijkertijd ook niet eigenlijk. Hoe kon dat nou dat je niet een operatie hebt gehad maar toch dat gevoel ervan wel voelt? Toch gedaan, want het ging ook niet nu. Dus ik kwam bij haar en ze was zo warm dat ik gelijk al vertrouwen kreeg. Maar toen ging ze bezig met mijn verleden in plaats van de maagband. Dat was best pittig, maar zo goed. Want oh mijn god, wat ben ik blij dat ze dat deed. Het was alsof ik ineens alles lichter kon zien. Ik heb best veel gehuild, dus ik zet mijn echte naam hier niet onder. Maar ik voelde mij gewoon lichter en blijer, dat was geweldig. En toen ging ze daarna pas de maagband plaatsen. Dat was heel gek, want ik voelde niets maar toch kon ik niet zoveel eten als anders. Ik zat zomaar vol! En nu ben ik alle keren al geweest en Yvette was iedere keer zo lief maar ook wel streng, ze helpt je echt! En na 7 maanden ben ik nu al 37 kilo afgevallen! Ik ben er al bijna, dus ik ben zo blij dat ik bij haar ben geweest en dat ik dit gedaan heb. Maar eigenlijk was het mooiste dat ik niet meer die gevoelens had, dat die weg waren. Dus als je erover nadenkt, gewoon doen! Yvette bedankt uit mijn hart!

  Lieveke (dan weet jij het wel!)

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Lieveke,

   Ik weet inderdaad wie jij bent hoor 🙂 Dankjewel voor je leuke verslag, zo ging het inderdaad. Je kwam met een hoop vraagtekens binnen en uiteindelijk ging je huppelend weg. Ik ben blij verrast om te lezen hoeveel je al afgevallen bent. Het gaat inderdaad fantastisch. Nog een paar kilo’s en dan bij jij op jouw streefgewicht! Ik wens je ontzettend veel geluk in het leven verder!

   Warme groet
   Yvette

 • Janneke schreef:

  Via facebook hoorde ik van hypnose therapie. Ik koos zelf voor hypnose maar vond het wel spannend. Maar jij stelde me gerust en legde alles heel goed uit.
  Jij wist zeker dat dit me zou helpen en dat is echt uitgekomen.
  Mijn hele leven ben ik al onzeker en weinig zelfvertrouwen en lukt het me niet om overal helemaal mezelf te zijn.
  En nu; ik ben de zelfde maar ik laat mezelf nu ook zien en horen.
  Ik ben niet ” bang”om te zeggen wat ik vind of voor de reactie daarop.
  Ik voel me daardoor echt vrij en heb zin om dingen te ondernemen.
  Dank je wel Yvette!

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Janneke,

   Wat heerlijk om ook na zo’n tijdje te horen dat het zo goed gaat! Veel mensen zijn bang dat het niet ‘blijft’, hoezeer ik ook vertel dat een transformatie echt op diep niveau alleen maar beter en sterker wordt. Dus ik ben heel blij dat jij dit bericht hebt geplaatst.
   Heerlijk en laat jezelf maar zien, je bent prachtig!
   Liefs
   Yvette

 • Nina schreef:

  Lieve Yvette,

  In dit voorjaar ben ik bij jou geweest voor hypnotherapie vanwege de intense verlatingsangst die ik mijn hele leven al bij mij droeg. Sinds de sessies is er veel veranderd, ik voel me sterker en krachtiger en er zijn veel belemmerende overtuigingen opgelost.
  Daarvoor was ik altijd bezig met relaties, op het moment dat ik geen relatie had de hunkering naar een relatie, op het moment dat ik een relatie
  had de angst het te verliezen. Pure afhankelijkheid vanuit het gevoel afgescheiden te zijn.

  Ik heb nu geen relatie en ik merk dat door alle gevoelens die ik het afgelopen half jaar heb doorleefd de hunkering weg is. Dat er ruimte is voor het
  feit dat het nu goed is zoals het is én het vertrouwen heb dat de liefde waar ik naar verlang door de Bron op het juiste moment op mijn pad wordt gebracht.
  Door alle gevoelens die ik doorleefde na de hypnotherapie kwam ik dichter bij mezelf en mijn Eigen Liefde.
  Lieve Yvette, Ik wil je danken voor het feit dat je op mijn pad bent gekomen. Het heeft me veel gebracht!

  Veel liefs,
  Nina

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Nina, dankjewel voor dit mooie bericht en het delen van jouw innerlijke roerselen. Ik ben geroerd doordat je dit zo mooi omschrijft. Ik voel mij vereerd dat je dit met mij en anderen deelt. Het zal zoveel mensen raken die dit lezen. Dit is waar we allemaal naar op zoek zijn, deze transformatie. En heerlijk dat ik je daarbij heb mogen begeleiden.

   Liefs
   Yvette

 • Piet schreef:

  Lieve yvette

  Enkele weken geleden bij je geweest voor hypnose en enkele intrigerende
  gesprekken met je. Nu enkele weken later is er een ander ontwaken. ben bij je geweest om voor mezelf inzichtelijk te krijgen wat ik wil met werken. Mijn
  onderbewuste wilde toen iets anders helen. Inmiddels staat er op werk gebied een en ander moois te gebeuren. Maar waar ik je ook over wil schrijven is mijn gewicht. Na 1 van onze ontmoetingen gaf ik aan ook met mijn gewicht te tobben (bmi van 35…). de knop is echter om en ben blij met mijn nieuwe zelf.
  inmiddels ben ik ruim 14 kg afgevallen en is mijn bmi onder de 30. Uiteraard nog steeds te zwaar maar alles begint met een eerste stap.
  Naar mijn idee heb jij en de hypnose en dus uiteindelijk ik zelf eraan bijgedragen dat ik deze gezonde stap ook heb kunnen nemen.
  Met dank en vooral een innemende groet en wellicht tot ziens!

  Piet

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Piet, wat een prachtig bericht, het laat gelijk zien wat ik iedereen probeer uit te leggen: als je emotioneel de ‘troep’ opruimt, dan doe je dat ook lichamelijk. En zie hier het bewijs!
   Wat bijzonder en fijn dat je dit met mij en anderen deelt Piet, dankjewel daarvoor.

   Warme groet
   Yvette

 • Daniëlle schreef:

  Lieve Yvette,
  Daar stond ik dan……… voor de deur van je praktijk……. durfde ik wel aan te bellen? Snel nog ff mn vriendin bellen die mij t laatste zetje gaf!

  Eenmaal binnen was ik al snel op mijn gemak gesteld. Wat een warme, lieve vrouw ben jij!

  Ik kwam bij je voor mijn angsten, mijn issues met loslaten en iets wat control freak! Dús hypnose????
  Dát ging natuurlijk nooit werken!

  Maar we hebben t gefikst!! En wat een héérlijk gevoel geeft dat. Nu 2 jaar later voel ik me steeds vrijer, losser en zie ik de dingen anders, kan beter loslaten, beter interperen. Super fijn, het enige jammere is dat ik dit eigenlijk al véél eerder had moeten doen!!

  Iedereen in mijn omgeving ziet een positieve verandering en dat is geweldig!
  Super bedankt en wie weet tot een volgende keer maar dan op je prachtige, nieuwe locatie.
  Succes, Daniëlle?

  • Yvette Rooding schreef:

   Lieve Daniëlle,

   Wat een verrukkelijk berichtje is dit. Ik word zelf zo gelukkig van mijn eigen vak en van de transformaties bij mijn cliënten. En om dit dan weer terug te krijgen betekent veel voor mij. Ik ben héél blij dat jij je nu zo voelt en ik wens je dit ook de rest van je leven toe!
   Spread the word zou ik willen zeggen, want net als jij dacht ik zelf ook eerst ‘oh wat eng’ maar jij en ik weten hoe bijzonder en magisch (en NIET-eng) het is.
   Dankjewel lieverd voor je mooie woorden

   Liefs
   Yvette

 • Miranda Hettinga schreef:

  Lieve Yvette,

  Door je lieve betrokkenheid voelde ik me veilig genoeg om kwetsbare delen van mezelf te zien en te onderzoeken. De angst voorbij, in contact met mezelf, om te ontdekken dat er liefde is. Weer even contact maken met het gevoel dat ook ik, waardevol en mooi ben. Fijn dat je een stukje met me mee liep in dit proces en dat je me een liefdevolle spiegel voorhield. Je sessies hebben me geholpen meer rust te vinden, meer te ontspannen me veiliger te voelen en mijn waarde meer te zien en te voelen. Dank je wel, heel veel liefs, Miranda

 • Jane schreef:

  Ik kwam voor het eerst binnen bij Yvette (om het maar even plat te zeggen) als drama geval. Meisje van 16 jaar diep in een burnout richting psychose. Jaren lang ga ik van therapeut naar psycholoog en nog één en nog één. Vanwege mijn leeftijd werd ik vaak niet serieus genomen, zeg maar gewoon niet. Ik heb als klein meisje al gevonden dat je iedereen serieus moet nemen en niet naar iemands leeftijd moet kijken. Niemand nam mij echt serieus. Tot ik bij Yvette kwam. Aan het begin had ik ook zoiets van wie is dit? Ik stelde mij totaal niet open. Logisch.. na alle slechte ervaringen. Ik ben niet makkelijk om door heen te prikken. Op een of andere manier is Yvette het toch gelukt. Ik ben haar gaan vertrouwen. Beetje bij beetje, sessie bij sessie. Het was niet niks. Ik ben bij haar geweest voor ongeveer 1,5 jaar. Een jaar daarvan kan ik mij niet meer herinneren om heel eerlijk te zijn. Daarvoor was ik te diep weg. Yvette heeft mij inzichten gegeven op vlakken waar in normaal nooit naar zou kijken. Ze heeft mij gepushed om de beste persoon van mezelf te worden. Dat heeft ze misschien wel allemaal mij zelf laten doen, volgens haar, maar ik geloof er in dat zonder haar ik nooit was geworden wie ik nu ben.

  Aller liefste Yvette, ik zeg het waarschijnlijk niet vaak genoeg, of eigenlijk nooit… Maar dank je wel. Dank je wel voor het helpen. In feite heb je mijn leven in zekere zin helpen redden. Je bent een geweldig mens. Ik ga je missen voor aankomende tijd. Maar we zien elkaar snel. ?

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.