Op deze pagina schrijven mensen hun ervaringen op. Dat kunnen individuele sessies zijn of ervaringen tijdens de workshops en lezingen. Maar ook verhalen die voortgekomen zijn door het lezen van mijn boeken.
Je bent vrij om jouw ervaring hier aan toe te voegen!

Liefs
Yvette

 

Ervaringen

86 Reacties

 • Dyanthi schreef:

  Lieve Yvette,

  Na jarenlang verschillende therapieën te hebben gevolgd m.b.t. opgelopen trauma’s uit mijn jeugd en het recente verleden zijn mijn man en ik bij jou terecht gekomen. Dit is het beste wat mij kon overkomen, want ik heb door een paar sessies met jou al zoveel meer geleerd en verwerkt dan al die andere dingen die ik heb gedaan. Door met de steun en begeleiding van jou terug te gaan naar de bron van mijn trauma’s heb ik het kunnen verwerken.
  Ik voel mij opgelucht en heb veel meer innerlijke rust.
  Vanaf het eerste moment dat ik je sprak wist ik dat ik bij de juiste persoon was. Ik voelde mij op mijn gemak. Je bent een ontzettend warme en inspirerende vrouw waarvan ik veel geleerd heb.

  Ik kan het iedereen aanraden en ik ben je voor altijd dankbaar!

  liefs Dyanthi en Mathieu

 • C schreef:

  Yvette is een ontzettend fijn, lief, inspirerend mens! Niet alleen de hypnose, maar ook de gesprekken die even “simpel” als doeltreffend zijn hebben mij aan het denken gezet en ook aangezet om het gesprek aan te gaan met de mensen om mij heen om onuitgesproken zaken op tafel te leggen. Ik voel mij rustiger, minder snel boos of geïrriteerd en meer bewust van wat ik doe en waarom (en of dat dan wel zin heeft).

 • Caroline schreef:

  Lieve Yvette,

  Toen ik contact met je opnam was ik op een punt dat ik zo’n beetje alles geprobeerd heb op het gebied van mijn spastische darm. Het had zijn weerslag op mijn hele ‘zijn’. Een dag met pijn was een dag die verpest was. De sessies die ik bij jou gevolgd heb, hebben mij een ander inzicht in mijzelf gegeven. Een veel beter inzicht welteverstaan 🙂
  Het was blijkbaar eerst nodig om terug de baarmoeder in te gaan, wat een belevenis was dat! Vanuit dat punt heb je heel liefdevol toegewerkt naar de aanpak van het onderliggende probleem, namelijk werken aan mijn zelfvertrouwen en teruggaan naar de kern. En mijn onderbewuste vertellen dat er andere manieren zijn om me veilig te voelen dan hoe het tot nu toe ging. Na de tweede sessie voelde ik al een verandering. De ‘hoogspanning’ lijkt weg te zijn, ik vertrouw veel meer op mezelf. De lucht is geklaard, zo voel ik dat.
  Dankzij jou lieve Yvette, want alleen had ik dit niet kunnen doen. Ik wist veel dingen wel, maar voelde ze niet. Jij hebt ervoor gezorgd dat ik weer een steady basis voel. Als ik me wat instabiel mocht gaan voelen, dan weet ik dat ik naar mijzelf toe kan, daar vind ik het antwoord. Ik ben heel nieuwsgierig wat het me nog meer gaat brengen! Nogmaals dank Yvette, je bent een lief, warm mens en maakt de wereld een stukje mooier door wie je bent en wat je doet.
  Liefs Caroline

  • Yvette Rooding schreef:

   Ook voor mij lieve Caroline, was dit nieuw. En ik ben wederom verbaasd over de werking van ons onderbewustzijn op ons lichaam. Fantastisch dat we samen dit hebben kunnen doen toch? En dankjewel lieverd voor je mooie complimenten.

 • Jenny schreef:

  Allerliefste Yvette,
  Je schreef in onze mailwisseling de zin ”laten we er jouw jaar van maken”. Ik had niet gedacht dat dat zo letterlijk zou kunnen gebeuren. Ik ben zo megablij dat ik bij jou een hypnosetherapie reeks heb kunnen en mogen volgen, ik ben zo blij dat ik daarvoor gekozen heb! Het is lastig te omschrijven wat hypnose eigenlijk is, maar wat ik er wel over kwijt kan is dat het mij enorm heeft geholpen om grotendeels van mijn onzekerheid af te komen. Ik vind het zó fijn om af en toe even een onderonsje te hebben met mijn onderbewustzijn, ze is zo grappig en erg aanwezig! Ik vind mezelf nu echt een fantastisch mens en ben blij dat ik dat van mezelf kan vinden, zonder een ”ja, maar…” gedachte. Wat ik over jou als therapeute wil zeggen, is dat je een super betrouwbaar persoon bent, je straalt kennis en rust uit maar kan ook lekker gek doen als er de ruimte voor is. Je voelde me echt goed aan en ik kon zo fijn mijzelf zijn bij jou. Ik kon ook met mijn gekke verhalen (zoals deja vu’s enzo 😉 ) bij je terecht omdat ik werkelijk vond dat het een soort teken was dat ik op het juiste pad naar meer kennis was. Ik vond het niet alleen fijn om te leren van mijn onzekerheid af te komen, ik vond het ook heerlijk dat ik van jou zoveel kon leren over de manier waarop jij in het leven staat. Ik ben echt van mening dat het de bedoeling is dat ik bij jou terecht ben gekomen. Dus uit het diepst van mijn onderbewustzijn, en hart ;), dankjewel, dankjewel, dankjewel!

  En ja, 2018 is zonder twijfel nu al mijn jaar. Ik kan alsnog niet wachten tot onze sessie in september, ik kijk er enorm naar uit.

  Veel liefs!!

 • André v.d. Z schreef:

  Beste Yvette,

  Je hebt mij gevraagd om een review op jouw pagina te plaatsen. Ik moest daar lang over nadenken. Niet omdat ik het niet goed vond, integendeel, maar of ik het onder woorden zou kunnen brengen. We zijn nu een half jaar verder en ik voel mij heel erg goed.
  Ik ben bij jou gekomen omdat ik eigenlijk alleen nog maar in huis zat. Ik had zoveel paniekaanvallen dat ik niet meer naar buiten kon en durfde.
  Ik kon het niet geloven hoe licht ik mij voelde na de 1e keer bij jou. Ik had nooit kunnen bedenken dat die paniekaanvallen van nu met mijn jeugd te maken hadden. Ik weet ze aan mijn werkomstandigheden. De hypnose zelf vond ik eigenlijk erg prettig. Heel ontspannen en fijn. Jouw stem is ook heel fijn overigens, je hielp mij echt om te ontspannen. Het was gek. Ik voelde dat ik er nog was en tegelijkertijd ook helemaal niet. Ik hoorde iemand in de ruimte ernaast maar toch voelde ik mij helemaal weer dat bange jongetje op die basisschool. Ik hoop dat ik het zo goed uitleg.
  Ik voelde ook echt iets veranderen in mijzelf en dat gevoel werd alleen maar beter na de 3 sessies.
  Ik ga weer naar buiten, doe de dingen die ik wil en ik wil jou daar vanuit de grond van mijn hart voor bedanken. Jij hebt mij mijn leven terug gegeven.

  Met vriendelijke groet
  André v.d. Z

 • Marieke schreef:

  Er zijn al veel lovende woorden geschreven daarom wil ik het kort houden:
  “Van een bijrol ben ik weer terug in de hoofdrol van mijn leven”
  In een paar sessies is er zoveel gebeurd.
  Na de laatste sessie zat ik fluitend in de auto van lichtheid en blijheid.
  Bedankt voor jouw enthousiasme en warmte..je maakt de wereld een stukje mooier.
  Ik kijk uit naar je nieuwe boek!

  Liefs Marieke

 • Brigit v. Z schreef:

  Lieve Yvette, terugkijkend op 2017 ben jij heel belangrijk voor mij geweest. Het jaar is mede dankzij jou zo anders geworden. In 2016 zat ik nog huilend bij een kerstboom en in 2017 stond ik te springen van plezier. Wat ben ik blij dat ik bij jou ben gekomen via Yvonne. Als zij jou niet onverwacht genoemd had, dan zat ik misschien nu nog in zak en as! Ik dank je heel erg vanuit mijn hart en ook namens Tom!!!

 • Janneke schreef:

  Lieve lieve Yvette

  Wat ben ik blij dat ik bij jou terecht ben gekomen. Je hebt me m’n leven teruggegeven! Voor het eerst van mijn leven voel ik me blij! Ik was altijd boos zoals jij weet. En dan is niks leuk, want alles is gekleurd door die boosheid. In de regessie (schrijf je dat zo?) heb ik mijn opa en oma kunnen zeggen wat ik voelde en begreep ik dat ik niks fouts had gedaan. Ik heb ze vergeven en op dat moment voelde ik al hoe de boosheid uit mijn buik wegging. Ik voelde me gelijk lichter en blijer. Maar nu ben ik een paar weken verder en het hele leven is anders geworden. Zelfs kleuren en geluiden voelen anders, heel gek. Iedereen is verbaasd over hoe vrolijk ik ben en ze zeggen ook allemaal dat ik zo blij kijk en straal. Dat heb jij gedaan Yvette DANKJEWEL. Ik zag op FB dat je ook jarig bent geweest gisteren dus ook nog gefeliciteerd!!
  Dikke kus, Janneke

 • Jason vd G schreef:

  Voor iedereen die dit leest : als je allergisch bent ga dan naar Yvette toe. Ze is top! Ik ben 37 jaar allergisch geweest voor honden. Ik ben 1 sessie bij haar geweest en het enige wat zij deed was praten tegen mijn onbewuste en daarna was het over! Ik werd altijd direct benauwd en mijn ogen gingen tranen en ik moest hoesten. Ik ben zo gelukkig. Ik had een zak met wat hondenhaar meegenomen en ik kon het gewoon ruiken! En ik ben nu al 9 weken helemaal niet meer allergisch. Ik ben ontzettend blij. Dus ga gerust naar haar toe! Yvette is TOP!!!

 • Annabel schreef:

  Hoi Yvette,

  Ik ben vorige jaar bij jou geweest voor de maagband die je tijdens de hypnose hebt gezet. Ik geloofde eigenlijk niet dat het zou lukken. Maar jij weet dat ik heel snel afviel. Nu ben ik een jaar later en ik ben in totaal 27 kilo afgevallen yvette!!!!!! En ik voel me heel fijn en ik snoep bijna niet meer. Soms wel een gebakje of zo, maar bijna niks meer!!!! Ik ben zo blij !!!! Dat wilde ik je toch even zeggen. Dankjewel!!!!!

 • Dyon schreef:

  Door de jaren heen van kinds af aan (3 jaar oud) heb ik veel stress en angst opgebouwd waardoor ik bijvoorbeeld bij een sollicitatiegesprek of als je bij je chef op het matje moest komen of het positief of negatief was sloeg mijn keel altijd dicht of als een hond blafte. De spanning werd alleen maar groter waardoor ik bijvoorbeeld niet meer op een ladder durfde te klimmen om te schilderen. Bij Yvette heb ik een intake en een hypnose gehad en voel mij na 45 jaar als herboren. Het huis staat weer in de verf 🙂 en heb geen last meer van dat mijn keel dichtslaat en kan mij gewoon uiten zoals het hoort.

  Lieve Yvette, Ben je ontzettend dankbaar want het heeft mijn leven echt veranderd.

 • Mireille schreef:

  Na een aantal teleurstellende ervaringen bij maatschappelijk werkers/psychologen ben ik bij Yvette terecht gekomen.
  Ik had haar een keer gesproken en vond vooral haar positieve instelling zeer prettig. Ook tijdens de sessies is gebleken dat dit goed bij mij paste.
  Hetgeen waar ik al jaren tegenaan liep en niet leek te kunnen doorbreken, is na een aantal sessies verholpen. Dankzij Yvette!
  Het is geen wondermiddel, ik heb er zelf hard voor moeten werken, maar Yvette heeft me fantastische handvatten gegeven waardoor ik me nu echt heel veel beter voel!

  Mocht je nog twijfelen.. gewoon doen, er is niks engs of raars aan! Het is het echt waard!

 • Kim schreef:

  Paar weken geleden heb ik een hypnosesessie gehad bij Yvette.
  Dit omdat ik een soort blokkade in mij had (vorm van onzekerheid en minderwaardigheidsgevoelens) waardoor ik vast liep in bepaalde situaties.
  Ik schrijf daarom ook “had”, want ik voel mij na de gesprekken die ik gehad heb met Yvette en de hypnose veel beter.

  Ik dacht dat ik moeite zou hebben om de controle los te laten tijdens de hypnose, maar dat is prima gelukt. Je bent zeker niet helemaal ‘weg’, maar je reist als het ware naar binnen, naar je onderbewuste. Een diepe vorm van meditatie. Yvette begeleidt je daar heel goed bij en neemt hier alle tijd voor. Ik ben hierdoor tot inzichten gekomen waar mijn minderwaardigheidsgevoel deels vandaan is gekomen, dat ging ver terug. Iets wat ik compleet vergeten was. Bijzonder dat je dmv hypnose dit stukje weer terug kan halen en daar dus de negatieve gedachte, (overtuiging), welke ik al zo lang met mij mee draag, om heb kunnen buigen naar iets positiefs. Een bijzondere en intense ervaring vond ik het, met een positieve uitwerking. Na deze sessie voelde ik meteen al meer liefde voor mijzelf en dat werkt nogsteeds door. Hoe mooi is dat!:) Ik ben hierdoor, maar ook door de fijne gesprekken, anders naar bepaalde situaties gaan kijken.
  Yvette heeft een hele fijne energie en is erg betrokken. Het heeft mij heel erg geholpen, ik kan weer vooruit.
  Bedankt Yvette!

 • Anoniem schreef:

  Ik heb 3 hypnose sessies gehad bij Yvette. In mijn jeugd heb ik vervelende dingen meegemaakt die mijn gevoelens aangetast hadden.
  Ik bleef hier een beetje in hangen en kwam er niet meer alleen uit. Op dit punt heb ik Yvette gebeld. Zij plande (ondanks haar drukte), 3 afspraken voor mij in. Dat was al een positief begin.

  Ik kwam naar mijn eerste sessie met kwade en verdrietige gevoelens. Ik wist niet wat ik van hypnose moest vinden/denken. Ik heb 1x eerder een poging tot hypnose gedaan bij een andere therapeute..en dat was mislukt. Tot mijn verbazing lukte het Yvette wel!
  Het was een fijn gevoel waarbij je steeds in diepere lagen van je (onder)bewustzijn terecht kwam. Net zo lang tot je het probleem bij de kern kunt vastpakken, en kunt omzetten tot iets nieuws.

  Na iedere sessie moest ik thuis even bijkomen en alles laten bezinken. Eigenlijk zonder dat ik het echt merkte, slopen er nieuwe/betere gedragingen mijn leven binnen. Het leek of het ‘motortje’ in mijn brein ook ná een sessie nog dingen verwerkte. Na iedere sessie ging het steeds beter met me. Ook mensen in mijn omgeving konden het verschil merken, zonder dat ik hen heb verteld dat ik in therapie zat.

  Vandaag heb ik mijn laatste sessie gehad. Ik voel me positief, mijn hoofd en hart voelen ‘opgeruimd’. Ik kijk anders naar de wereld en mijzelf. Ik voel weer zelfvertrouwen en ik vind mezelf iedere dag een leuker mens worden. Je moet er zelf moeite in stoppen, maar Yvette geeft je de handvatten om het ook daadwerkelijk te kunnen!

  Daarbij raad ik ook iedereen aan het boek van Yvette te lezen; ”Me, myself en m’n ego”. Dit boek is ook een goede introductie voor iedereen die met hypnotherapie wil starten, maar het nooit eerder gedaan heeft. Yvette legt in dit boek heel helder uit op welke manier wij in elkaar zitten, en hoe je een goede balans kunt vinden tussen het ego en het hart. Dit helpt ook om het fenomeen hypnose beter te kunnen begrijpen!

  Bedankt Yvette voor je hulp:) Ik voel me weer blij! Op mooie momenten, wanneer ik me heel positief voel, denk ik toch even terug aan mijn sessies. Want je hebt me geen nieuw leven gegeven, maar mijn oude teruggegeven. En dat vind ik toch erg waardevol.

  P.s. Voor de mensen die bang zijn dat hypnose zweverig is: Wees niet bang! Ik was hier ook een beetje bang voor maar Yvette werkt gewoon met wetenschappelijk onderbouwde methodes;). Ook een groot pluspunt!

 • Martin vd H. schreef:

  Yvette is een overdonderende persoonlijkheid die de gave heeft om volkomen oordeelloos naar je te luisteren. Wat een verademing in therapieland waar je vaak het gevoel krijgt dat je op een strafbankje zit omdat je het niet weet of fout doet.
  Top vrouw, top therapie met dito uitkomst!

 • J Gijssen schreef:

  Beste Yvette,

  U heeft mij gevraagd om mijn ervaring te plaatsen, opdat anderen mij zouden volgen, dus bij deze.

  Het was mijn eerste ervaring met hypnose. Ik had contact opgenomen met Yvette Rooding omdat zij ook allergieën zou kunnen behandelen.
  Dit verwonderde mij, want ik was mijn gehele leven al allergisch en niemand had daar echt iets tegen gevonden.
  Ik had mijn hele leven al last van hooikoorts. En ofschoon ik er mee had leren leven na 63 jaar was ik toch nieuwsgierig of dit zou werken.
  Ik ben in februari bij Yvette geweest en ik kon het toen niet echt testen. Uiteindelijk kan ik nu, midden in de zomer , zonder enige twijfel zeggen dat ik nog nergens last van heb gehad. Ik vond het wonderlijk hoe de sessie ging, ik hoefde niet eens echt in een diepe hypnose, maar het werkte net zo goed.

  Ik ben erg dankbaar dat ik op deze leeftijd alsnog zonder deze allergie mag verder leven.

  Ik hoop dat dit naar uw wens is Yvette Rooding?
  Ik dank u heel vriendelijk voor uw goede zorgen.

  J. Gijssen

 • CCJ schreef:

  Nou als je ooit echt van je problemen af wilt moet je gewoon naar Yvette gaan!!!
  Wat voelde ik mij fijn bij haar, ze vond niks gek wat ik ook vertelde. En hypnose is ook eigenlijk heel fijn. Maar ook zwaar als ik moest huilen of boos was, maar toch ook fijn. Want daarna was ik echt opgelucht. En nu zijn mijn gedachten heel anders. Niet zo donker meer en gewoon zoals ze moeten zijn. Ik voel me heel blij dat ik hierheen ben gegaan!!!

 • M.W.T Wagenaars schreef:

  Ik ben bij Yvette gekomen via haar website.
  Haar verhalen op de website trokken mij aan. Ik las veel boeken over de wet van de aantrekkingskracht en vond de combinatie met therapie heel bijzonder. En bijzonder bleek het ook te zijn.
  Yvette is niet altijd zo lief als je hier bij de reacties leest (gelukkig :-)) ze is ook confronterend en zet je met je neus voor de spiegel en dat had ik nodig.
  Ik kwam erachter dat ik toch echt verantwoordelijk was voor mijn eigen leven. En hoewel ik dat al wist uit de boeken, had ik het nog nooit serieus toegepast op mijn eigen leven. Ik ben een keer boos weggegaan na een sessie en wilde de afspraak erna eigenlijk afzeggen, maar in de auto drong het tot mij door dat ze gelijk had. En dat was het moment waarop alles ineens veranderde en ook snel ging.
  Ik raad iedereen (in mijn omgeving) aan om naar haar toe te gaan, want ze helpt je om je leven in perspectief te plaatsen en dat is voor iedereen goed.

 • Anoniem schreef:

  Ik had mijn kindje een paar jaar geleden verloren en ik kon er niet overheen komen. Het verdriet beheerste mijn leven en hoewel ik rouwtherapie had gevolgd werd het niet echt minder. Tijdens de hypnose sessie besloot Yvette om mij te laten praten met mijn kindje en dat was achteraf precies wat ik nodig had. Ik kon alles kwijt wat ik nog wilde zeggen en ook mijn schuldgevoel kwam er toen eindelijk uit.
  Ik stond op en het was alsof er iets heel zwaars van mijn schouders af was gevallen. Yvette leerde mij dat ik ook thuis zelf naar die veilige plek kon gaan om mijn kindje daar te ontmoeten. En ik doe dat af en toe, maar het is niet meer nodig. Ik vind het nu gewoon fijn.
  Het licht is weer aan in mijn leven, zo voelt het. Yvette, ik ben heel blij dat ik bij je ben gekomen!

 • Marline Brink schreef:

  Al 3x eerder ben ik in mijn leven onder hypnose gebracht maar geen vd keren was het zoals ik dacht dat het zou gaan, behalve nu, mijn vierde keer, bij Yvette!

  Super professioneel, mega betrokken en heel zelfverzekerd bracht ze mij in een diepe ontspanning, zo diep dat je informatie kunt verkrijgen uit je onderbewustzijn, uit je babytijd en ook daarvoor terwijl je ‘bij’ bent en altijd de regie over jezelf behoudt…
  Bij mij waren er zoveel ingangen door een zo traumatisch verleden (geen traumatisch heden want naast en door de hypnose snap ik nu ook wat creëren werkelijk betekent en hoe essentieel het is om alles positief te affirmeren in het NU en in je bewustzijn zodat het doorwerkt op je onderbewustzijn) dat we samen zochten naar de grootste gemeenschappelijke deler van alle pijn, verdriet en trauma’s welke angst bleek te zijn.

  Daar gingen we mee aan de slag en door terug te gaan naar situaties, die van mezelf en die van anderen, door mezelf te zien als een 3-jarig meisje, door mijn ouders te zien en te zijn, door vergeving, door pure liefde voor mijzelf en mijn innerlijk kindje te voelen, door mijn beschadigde onderbewustzijn te overschrijven met helende, liefdevolle, krachtige, zachte, mooie, authentieke, positieve, inspirerende en zuivere eigenschappen, is mijn eigenwaarde gestegen, mijn zelfvertrouwen gegroeid, mijn zelfliefde toegenomen en mijn zijn gevoed!

  Het weten dat ik mijn bron ben binnen de bron, dat al mijn gedachten en gevoelens bepalen wat ik creëer en dat ik geen invloed heb op mijn verleden maar ontiegelijk veel invloed heb op mijn heden en dus toekomst, zorgt ervoor dat ik keer op keer op keer mag kiezen wat ik wil in life, mag kiezen wat en wie er op mn pad mag komen, wat me niet meer dient omarmen en laten gaan, wat wel belangrijk is omarmen en koesteren, wat ik aan mezelf wil geven én aan anderen, wat ik wil ontvangen en hoe ik de balans vind tussen een gezond zelfbeeld en het daar naar handelen én mijn immer aanwezige invoeling, inleving en compassie in-en met de ander…

  Deze sessie heeft me intens verrijkt en veranderd, zonder iemand anders te worden,, sterker nog, het voelt alsof ik terug ben gegaan naar mijn oorsprong en van daaruit met al mijn ervaringen zonder oordeel, opnieuw mag beginnen. Iedere dag, ieder moment, in iedere situatie kiezen wat je wilt, dat is een van de grootste cadeaus die ik tot nu toe mocht ontvangen!
  Lieve schat, wat ben ik blij dat JIJ deze opleiding hebt gedaan, dat jij met hart & ziel wondertjes verricht door puur en met liefde door te geven wat jij leert zodat we voor onszelf en voor elkaar de wereld kunnen betekenen!!!
  DANK JE WEL!!! ❤❤❤

 • Annemie Derix schreef:

  Hoi Yvette!

  Hierbij dan (eindelijk) mijn ervaring met je rookstop-behandeling:
  Inmiddels al ruim 6 weken rookvrij! En dan zonder enige moeite!

  Ik was ook zo iemand die altijd zei: het is gemakkelijk om te stoppen met roken. Maar even zo gemakkelijk begon ik altijd weer in momenten van stress. Nooit geweten dat het juist het roken was dat méér stress veroorzaakte.

  Ik blijf een niet-roker!

  Dank je wel, Yvette!

  Liefs,

  Annemie

 • Madeleine schreef:

  Toen ik Yvette ontmoette wist ik niet wat er ging gebeuren. Hiervoor had ik nog nooit hypnotherapie gehad en ik vond het heel erg spannend. Yvette was heel erg kalm en stelde mij gerust. Stap voor stap legde ze uit wat wij gingen doen.

  Mijn grootste trigger om hypnotherapie te volgen waren mijn enorme angstaanvallen. Wat ik mij nog heel erg goed herinner is dat ik bij het begin van de sessie in een zwart gat zat met in de verte een klein wit licht. Dat witte licht mocht ik even aanraken en wat voelde dat witte licht toch vrij en betrouwbaar! Bij de afronding van de sessie moest ik weer terug naar diezelfde ruimte als waar ik was begonnen. Toen Yvette mij vroeg hoe die ruimte er nu uit zag, zag ik tot mijn grote verbazing dat het niet meer zwart was. De ruimte was wit, zachtgrijs. De ruimte voelde zacht, vrij, geen angst en beknelling. Ik voelde mij vrij.

  Voor mijn sessie durfde ik nog maar moeilijk naar de supermarkt, met het openbaar vervoer of paardrijden. De meest simpele handelingen waren teveel. Na de behandeling ben ik mij steeds beter gaan voelen. Paardrijden gaat weer met een grote lach. Mijn passie is weer mijn bevrijding geworden in plaats van die donkere plek. De supermarkt en het openbaar vervoer, geen probleem!

  De sessie heeft mij enorm op weg geholpen om weer mijzelf terug te vinden. Dus Yvette, super bedankt voor deze verademing. Voor de mensen die dit lezen en twijfelen of ze wel of niet hypnotherapie willen gaan proberen, gewoon doen!

  Yvette heel erg bedankt!

  Madeleine

 • GJ schreef:

  Yvette vroeg mij om een stukje te schrijven over mijn ervaring bij haar.
  Ik ben bij Yvette Rooding terecht gekomen via een kennis van mij.
  Wilde ik erheen? Nee, geenzins. Moest ik erheen? Achteraf wel.

  Ik heb al 37 jaar een eigen bedrijf en hoewel dit zeer goed liep en ook de rest van mijn leven prima in orde was, bleef ik toch iedere morgen wakker worden met een gejaagd gevoel. Mijn vrouw had al vaker gezegd dat ik daar iets mee moest doen, maar ik vond dat onzin. Tot ik van de kennis hoorde over Yvette. Hij had daar zulke mooie resultaten behaald, dat ik de stoute schoenen maar eens aantrok.

  Ik zou de sessies, bovenal, verrassend willen noemen.
  Yvette gaf mij de ruimte om te ontspannen, door eerst zelf te vertellen en mij daarna de ruimte te geven om mijn verhaal te vertellen.
  Zij gaf keurig aan dat ze mij zou onderbreken met vragen, omdat ze mij beter wilde leren kennen. Ik vond dat persoonlijk erg prettig.
  Vooral haar vraagstellingen vond ik bijzonder. Het zorgde er voor dat ik voortdurend na moest denken en soms tot geheel nieuwe conclusies kwam.
  In eerste instantie was dit voor mij eigenlijk al genoeg. Maar Yvette zag dat toch anders en stelde voor om in hypnose te gaan en even terug te reizen in de tijd.
  Terug naar mijn jeugd zogezegd.
  Ik ga niet in op de inhoud, omdat ik deze liever voor mijzelf houd maar ik kan zonder enige twijfel zeggen dat ik dit niet had kunnen voorzien.
  Ik kwam terug op een moment dat ik mij werkelijk niet meer bewust was geweest, maar toen ik deze opnieuw beleefde ook weer volledig herkende.

  Ik verafschuw mensen die hun mening of visie opdringen en een van de prettigste eigenschappen van Yvette Rooding als therapeut was dan ook dat zij vrijwel alleen vragen stelt. Mijn complimenten hierover.

  Samengevat: het was een verrassend bezoek, dat mij een enorm inzicht heeft gegeven en mijn gejaagdheid was daarmee ook onmiddellijk weg!
  Ik heb daarna besloten om nog wat persoonlijke zaken bij haar uit te werken en ook dat ging bijzonder prettig.
  Dat is dan ook de reden dat ik dit berichtje voor haar schrijf; vanuit mijn beleving kunt u met een gerust hart naar haar toe.

  Mijn dank is groot, Yvette Rooding.
  Met vriendelijke groet. GJ

 • Betje schreef:

  Lieve Yvette, wat ben ik blij dat ik met mijn kind bij jou terecht kon. Je was de eerste in een reeks van therapeuten die eindelijk tot haar doordrong. Zij voelt zich veilig bij jou. En al zijn we er nog niet, dit is al een hele grote stap. Dank, dank, dank!!!!!!!!!!!!!!!

 • Valerie van B schreef:

  Wat een fijn mens ben jij Yvette. Ik ben vooral blij omdat je zo goed naar mij luisterde. JE BENT ECHT LIEF.
  En dat ik nu geen angst meer voel als ik de straat op ga komt door jou! Jij zegt dat ik dat zelf gedaan heb, maar nee hoor Yvette, je bent een bijzondere vrouw: JIJ HEBT DAT GEDAAN DOOR HOE JIJ BENT
  Ga maar naar haar toe hoor, zij is echt goed!

 • Nancy Snijders schreef:

  Begin januari was het eindelijk zover, ik kreeg mijn virtuele maagband!!!

  Na jaren worstelen met mijn overgewicht. Omdat ik een emotionele eter ben maar vooral ook omdat ik van lekker eten hou!
  Balen van mijn gewicht, omdat ik ook steeds meer lichamelijke klachten voel en dus last heb van mijn lijf, tot de conclusie komen dat ik dus eigenlijk met al het lekkere en vooral vele eten heel slecht voor mezelf zorg. Keer op keer een nieuw dieet start en met succes kilo’s kwijt raak maar meer en meer frustratie voel omdat ik dat wat ik zo fijn vindt niet mag. Om vervolgens na het los laten van het dieet weer meer kilo’s aan te komen dan ik kwijt was geraakt. Het altijd en eeuwige welbekende JoJo effect.

  Meerdere keren heb ik nagedacht over een maagband, maar vind die operatie zo eng, heb verhalen gehoord van mensen bij wie het niet goed ging, al die risico’s ik durfde het niet aan. Vond ook eigenlijk van mezelf dat ik het toch zelf moet kunnen. Kortom de eeuwige strijd.
  Het horen over de virtuele maagband sprak mij direct enorm aan, ik weet uit ervaring hoe geweldig het is om met hypnose te werken dus dit zou echt het einde voor mij kunnen zijn. En dus heb ik ontzettend uitgekeken naar het moment dat ik hem zelf zou krijgen.

  En inmiddels ben ik ruim 5 weken verder en is er 10 kilo af!!! Een geweldig resultaat waar ik heel blij mee ben en ik voel me super!
  Ook omdat het geen dieet is maar een nieuwe manier van eten. Ik eet kleinere porties en voel me sneller voldaan, ik leer het verschil tussen hoofd honger en buik honger.
  Ik krijg allerlei tips en de begeleiding van Yvette is echt onwijs fijn!

  De sessies in deze serie zijn verschillend en er worden allerlei zaken aangepakt die ervoor zorgen dat ik meer en meer ga ontdekken waarom ik nog meer eet dan alleen maar honger
  En die inzichten helpen mij en via hypnose komen er ook mooie oplossingen vanuit mijn onderbewuste.
  Het was zo gek om te ervaren dat ik al zo snel een voldaan gevoel had en in mijn hoofd moet ik dan schakelen omdat ik gewent ben aan zoveel meer, ik was ook erg bang om te weinig te eten en daardoor honger te krijgen, iets wat ik bij diëten vaak heb meegemaakt. En het geeft zoveel rust om echt voldaan te zijn en te blijven.

  En soms voel ik wel het honger gevoel, maar dan ga ik bij mezelf te rade of ik honger in mijn maag voel of in mijn hoofd en heel vaak kom ik er achter dat het honger in mijn hoofd is en dan is het de kunst om de focus te verleggen, afleiding te zoeken.
  Het bewegen wat je als advies krijgt wordt ook steeds leuker om te doen en dat is ook fijn om te ervaren! Sporten is niet echt mijn ding maar bewegen wordt steeds leuker!

  Ik heb de afgelopen maand situaties gehad dat ik erg veel stress en emoties voelde, toen we als gezin afscheid moesten nemen van ons huisdier en normaal gesproken zou ik dan enorm gaan eten. Ik merkte nu ook wel dat die drang er was maar het was fijn om te ervaren dat ik dat nu onder controle kon houden.

  Langzaam veranderd mijn lichaam en ik ben zo blij dat dit nu kan zonder frustratie maar vol energie!
  De steun die ik daarin van Yvette heb mogen ervaren (en nog steeds) was echt super! Zij doorziet heel snel als ik mezelf voor de gek dreig te houden en zet mij dan op een liefdevolle manier weer op scherp!

  De maagband is voor mij echt een enorme uitkomst om zonder het gevoel van diëten met af en toe een koekje of een snoepje op zijn tijd op een goede positieve manier met mijn lichaam bezig te zijn. Geen frustratie maar puur geluk en ik weet zeker dat ik mijn streef gewicht ga halen, en dat betekent dat ik nu nog 25 kilo eraf wil om te komen tot een voor mij gezond lijf en gewicht!

  Lieve Yvette, dank voor al je liefde, begeleiding en geweldige sessies!
  Ik ben een gelukkig mens!
  Liefs Nancy

 • Ingeborg schreef:

  Een hele bijzondere ervaring!! Na 1 sessie voel ik mij al een stuk rustiger, opgelucht, bevrijd zou ik haast willen zeggen!
  Dankjewel lieve Yvette! Je bent een bijzonder mooi mens!

 • Evert Kruijt schreef:

  Yvette Rooding heeft bij mij onder hypnose een virtuele maagband geplaatst. Door dit heksenwerk (zeker bij een scepticus als ik) ben ik in twee weken 10 kilo afgevallen. Ik ben hard op weg naar mijn streefgewicht, zodat deze weegschaal in Oudewater niet zo hevig door zal slaan. Dank voor deze fantastische vrouw, die haar Master in hypnose werkelijk verdient gehaald heeft!

 • Annemieke schreef:

  Wauw hoe bizar is dit?
  Ik die vreselijk allergisch is voor honden. En iedereen die mij kent weet hoe heftig ik het soms heb.
  Ik raakte ze niet aan want dan had ik het gevoel dat er een vies laagje op mijn handen lag.
  Nu is het vandaag een bijzondere dag.
  Ik heb gewoon eens een X meegedaan met een deel en win actie voor een hypnosetherapie en je raad het al ik ben uitgeloot.
  Vol verwachting ging ik vanmorgen naar Apeldoorn naar de praktijk succesvol gelukkig en ging onder hypnose voor mijn hondenallergie.
  Dit was heel bijzonder met als gevolg dat ik ongeveer een uurtje later met mijn neus in een zakje hondenhaar zat te snuffelen en te voelen om daarna hoe spannend ook met mijn handen in mijn gezicht en ogen te wrijven?
  GEEN ALLERGISCHE REACTIE????
  Nu nog even een levende hond knuffelen.
  Ik ben verbaasd maar vooral heel erg blij.
  Lieve Yvette Roodink super bedankt.

 • Karen schreef:

  Wat een ervaring! Geweldig. Met een beetje gezonde spanning, voor het onbekende, werd ik liefdevol door Yvette ontvangen. Yvette is zodra je er bent met jou bezig op een warme en hartelijke manier. Ga lekker zitten, wil je een kopje thee of een glas water, is het niet te warm/ te koud, maar op zo’n natuurlijke manier dat het voelt als een warme deken. Tijdens de intake weet Yvette, door de goede vragen te stellen, het ‘probleem’ te achterhalen of in ieder geval helder te krijgen. Dan de hypnose zelf, ergens was er een stemmetje die zich afvroeg of het wel zou lukken, maar ik zat er zo in. Het is een heel bijzondere ervaring, je bent er wel en ook weer niet. En in dat stukje ‘niet’ neemt Yvette je mee op reis naar dat punt waar de oorzaak van het probleem ligt. Met haar kennis van zoveel meer en het toepassen daarvan weet Yvette ervoor te zorgen dat het probleem aangepakt wordt of eigenlijk, dat jij het probleem oplost. Ik ben me inmiddels heel bewust voor mezelf wat er is gebeurd en heb nu het gevoel dat er naar mij geluisterd wordt. Dus dank je wel lieve Yvette met heel mijn hart.

 • Jenny schreef:

  Nu een paar dagen geleden heb ik met behulp van jou voor t eerst echt contact mogen leggen met mezelf dmv hypnose. Ik wist dat er een blokkade zat, maar dat deze op zo’ n mooie, warme en liefdevolle manier opgeheven mocht worden dat was een hele bijzondere ervaring. Ik ga nu met vertrouwen de toekomst tegemoet en merk ik dat er toch nog iets is achter gebleven dan weet ik je zeker te vinden! Dank je wel lieve Yvette voor de fijne samenwerking en jouw liefdevolle begeleiding gedurende die nieuwe start! Ik kan en wil t iedereen aanraden om jezelf die nieuwe start te gunnen…

 • Rita schreef:

  Al weer een kleine 4 weken terug ben ik bij Yvette geweest voor een hypnose sessie . Wilde natuurlijk ook erg graag mijn ervaringen opschrijven maar het lukte me maar niet om deze prachtige bijzondere ervaring onder woorden te brengen . Ik vind het zo moeilijk te verwoorden wat het met me gedaan heeft . Ik heb zo’n prachtig mooie emotionele “reis” gemaakt dat het me elke keer weer ontroert als ik erover begin. Nu ook weer .
  Heb terug mogen gaan naar mijn jeugd, ver terug naar het kleine kind zijn.. Daar de momenten mogen beleven en dingen anders mogen aanpakken en mezelf liefdevolle mooie “ingrediënten” mogen geven om het uiteindelijk allemaal anders te gaan voelen en aan te pakken ! Heb opnieuw mogen “knuffelen “met een heel dierbaar persoon , op een voor ons zo’n mooie dierbare plek. Het is heel tastbaar en heel echt, je voelt het ook.. Écht, terwijl je bewustzijn én je onderbewust allebei aanwezig zijn.. Waanzinnig mooie ervaring .
  Dit alles samen met Yvette naast me. Zo vertrouwd , zo fijn en vooral zo ongelofelijk professioneel ! Yvette is een ongelofelijk prachtig mooie warme vrouw, zó professioneel , waar je je direct bij op je gemak voelt ! Ik had totaal geen angst maar was vooral alleen maar heel erg nieuwsgierig en benieuwd naar hoe het zou zijn en wat ik tegen zou komen.
  Yvette pakt gelijk de juiste woorden en ze “leest “je al als je binnenkomt.. Geweldig ! De sessie heeft me heel erg veel gebracht en tot op de dag van vandaag voel ik het nog steeds. Kan nog steeds het gevoel van het knuffelen oproepen en voelen, hoe bijzonder is dat .
  Ik ga zeker nog terug naar haar, ben nog niet klaar. Nog meer nieuwsgierig naar wat dingen die ik wil weten over wat , waar en hoe..

  Ik zou iedereen zo’n mooie reis gunnen. Een reis om te gaan kijken waar jouw knelpunten zitten en vandaan komen en dat mogelijke samen met Yvette te gaan doen om je nog happier en fijner te gaan voelen. Het is een waanzinnig mooi kado voor jezelf.

  Lieve lieve Yvette, dank je wel. Je bent heel bijzonder. We zien elkaar snel !
  Dikke knuffel !!

 • Marline Brink schreef:

  Heel graag deel ik mijn ervaring van een goede week geleden…

  Al 3x eerder ben ik in mijn leven onder hypnose gebracht maar geen vd keren was het zoals ik dacht dat het zou gaan, behalve nu, mijn vierde keer, bij Yvette!
  Super professioneel, mega betrokken en heel zelfverzekerd bracht ze mij in een diepe ontspanning, zo diep dat je informatie kunt verkrijgen uit je onderbewustzijn, uit je babytijd en ook daarvoor terwijl je ‘bij’ bent en altijd de regie over jezelf behoudt…
  Bij mij waren er zoveel ingangen door een zo traumatisch verleden (geen traumatisch heden want naast en door de hypnose snap ik nu ook wat creëren werkelijk betekent en hoe essentieel het is om alles positief te affirmeren in het NU en in je bewustzijn zodat het doorwerkt op je onderbewustzijn) dat we samen zochten naar de grootste gemeenschappelijke deler van alle pijn, verdriet en trauma’s welke angst bleek te zijn.
  Daar gingen we mee aan de slag en door terug te gaan naar situaties, die van mezelf en die van anderen, door mezelf te zien als een 3-jarig meisje, door mijn ouders te zien en te zijn, door vergeving, door pure liefde voor mijzelf en mijn innerlijk kindje te voelen, door mijn beschadigde onderbewustzijn te overschrijven met helende, liefdevolle, krachtige, zachte, mooie, authentieke, positieve, inspirerende en zuivere eigenschappen, is mijn eigenwaarde gestegen, mijn zelfvertrouwen gegroeid, mijn zelfliefde toegenomen en mijn zijn gevoed!
  Het fijne is ook dat Yvette geen richting bepaalt, ze luistert actief en hoort op die manier waar we heen mogen gaan, daar doe ik het zélf, binnen een veilige setting en juist die autonomie is ook voor daarna een enorme pré!
  Het weten dat ik mijn bron ben binnen de bron, dat al mijn gedachten en gevoelens bepalen wat ik creëer en dat ik geen invloed heb op mijn verleden maar ontiegelijk veel invloed heb op mijn heden en dus toekomst, zorgt ervoor dat ik keer op keer op keer mag kiezen wat ik wil in life, mag kiezen wat en wie er op mn pad mag komen, wat me niet meer dient omarmen en laten gaan, wat wel belangrijk is omarmen en koesteren, wat ik aan mezelf wil geven én aan anderen, wat ik wil ontvangen en hoe ik de balans vind tussen een gezond zelfbeeld en het daar naar handelen én mijn immer aanwezige invoeling, inleving en compassie in-en met de ander…
  Deze sessie heeft me intens verrijkt en veranderd, zonder iemand anders te worden,, sterker nog, het voelt alsof ik terug ben gegaan naar mijn oorsprong en van daaruit met al mijn ervaringen zonder oordeel, opnieuw mag beginnen. Iedere dag, ieder moment, in iedere situatie kiezen wat je wilt, dat is een van de grootste cadeaus die ik tot nu toe mocht ontvangen!
  Lieve Yvette, wat ben ik blij dat JIJ deze opleiding doet, dat jij met hart & ziel wondertjes verricht door puur en met liefde door te geven wat jij leert zodat we voor onszelf en voor elkaar de wereld kunnen betekenen!!!
  DANK JE WEL!!! <3

 • Duran schreef:

  Wat een fijne ervaring was het afgelopen vrijdag! Ik voelde gelijk een bijzondere klik. Een hele fijne vrouw, die mij helemaal begrijpt! En dat is zoo fijn. 3 uren waren zo voorbij. En het probleem waarvoor ik kwam is al veel beter geworden! Het begin is gemaakt! En zo voelt het ook.

  Yvette, jij bent een bijzondere lieve vrouw!
  Iemand die mij helemaal begrijpt!

  Bedankt, en een hele dikke knuffel

 • Anke schreef:

  lieve Yvette
  Jeetje, wat een ongelooflijk fijne sessie mocht ik beleven bij je vandaag.
  Verdiepen en hypnose.
  Je pakte precies de kernpunten , meteen al vanaf de eerste minuut.
  In een gesprek voel je en kies je en dat was het juiste.
  Daar waar het om gaat.
  Je voelt, luistert, leeft in, leeft diep mee en verstaat
  wat degene die spreekt zegt.
  Dat is luisteren: horen wat de ander zegt.
  Verstaan wat de ander zegt.
  Een zeer fraaie eigenschap en een ongelooflijk
  belangrijke…..
  Op dat moment ben je een met degene die je helpt
  ……
  Je weegt je woorden en kiest ze precies goed.
  Speelt in op dat wat van groot belang is voor diegene
  die je helpt.
  Je daalt mee in de dieptes van de geest, van de ziel
  en wilt zien en voelen wat daar aan de hand is.
  En je voelt het ook. Ik voelde dat je meereisde…
  Hoe gaaf is dat !
  Je handelt intuitief op wat je aangereikt wordt
  en daar ben je heel sterk in.
  Je zoekt net zo lang tot je tevreden bent.
  Super is dat lieve schat.
  Yvette….dit is wat je doet, wie je bent, het past je zeer !
  Dat voegt zoveel toe.
  Dat maakt de wereld echt zo ontzettend veel mooier.
  Thnx !!!!

 • Yvonne schreef:

  Wat een prachtvrouw…..Wat een warme uitstraling. Zo’n fijne binnenkomer. En dan gaan we beginnen. De drie uren waren zo voorbij. Dan ‘het gevoel’ daarna. Het is anders. Wat het precies is voelt nog als een vraagteken. Maar het voelt anders…..opgelucht…..vrij…….een blij gevoel? Het voelt goed. En dan weet je het….Yvette zorgt ervoor dat je een gedachte vasthoudt waar je mee verder komt. En dat voelt zo verdraaid goed!!! De komende weken kan het alleen maar beter gaan en het is pas dag 2! Bedankt lieve Yvette.

 • Sandera schreef:

  Ik vond best spannend, maar werd snel gerust gesteld en Yvette gaf me veel vertrouwen
  Ik wou zo graag mezelf terugvinden en was mijzelf helemaal kwijt geraakt
  We hebben veel gepraat.

  Toen onder hypnose gegaan. Wat was dat fijn en wat deed ze het goed het was een zeer bijzondere ervaring
  En grappig wat je weer mee maakt en voelt van vroeger.
  Ik zei altijd dat mijn mooiste kado mijn kinderen waren, maar ik kan jullie nu vertellen: het mooiste kado is mezelf terug gevonden te hebben: de nieuwe ik 2.0!
  WAUW Wat ben ik er blij mee
  Ik hou weer van mezelf.
  Ik voel me echt blij van binnenuit, ondeugend, zelfverzekerd en zo
  Ik heb geen trillende handen meer en beef niet meer over mijn lichaam. Zelfs mijn (onder)rugpijn is een stuk verbeterd
  Ik kan maar 1 ding zeggen: doe het je bent waard!

  Ik ben er nog niet maar WAUW wat voel ik me gelukkig en dankbaar!
  Ga zeker nog een paar keer terug
  Maar ik wist niet dat ik me weer zó happy kon voelen!

  Bedankt xx

 • Femke schreef:

  Ik heb in bijna acht weken drie sessies met Yvette gehad en kort gezegd voel ik me veel beter, maar het gaat dieper dan dat. Terwijl ik mijn eigen proces probeerde te verwoorden kwamen deze woorden naar boven:

  Ik ben niet meer aan het compenseren, want ik ben genoeg. Ik ben al volwaardig.

  Nu heb ik de afgelopen tien jaar voldoende therapie en zelfontplooiing methodes doorlopen om dat zinnetje al te kennen en te weten dat het technisch gezien waar is. Voor mijn eerste sessie met Yvette kon ik me dit wel bedenken. Tijdens de eerste sessie was het ineens iets wat ik ook kon geloven, kon voelen in mijn buik. De opluchting die ik voelde is niet echt te verwoorden.

  Na drie sessies kan ik dat gevoel, die warmte en zekerheid in mijn buik ook voelen als ik koffie ga drinken met een vriendin.

  Ik kan nu ophouden met eten als ik genoeg heb gegeten, want ik hoef de holle eenzaamheid in mijn buik niet meer weg te eten. Dit maakt mij zelfverzekerd.

  Ik denk niet langer dat ik ooit eens een vriend krijg als ik deze lijst aan mezelf veranderd heb, ik ontmoet iemand die net zo mooi is als ik. Dat maakt mij levenslustig.

  Ik weet niet alleen dat mijn ouders ook gewoon mensen zijn die hun best doen en altijd hebben gedaan, ik kan het ook voelen. Dit maakt mij compassievol.

  Ik zie in dat mijn vroegere pesters ook alleen maar kinderen waren. Ze probeerden mij niet naar beneden te duwen, maar zichzelf boven water te houden. Dit maakt mij vergevingsgezind.

  Dat kan ik nu ook inzien, omdat ik niet meer het meisje ben dat constant in gevecht was met zichzelf en daardoor de energie niet had en de verantwoordelijkheid niet aan durfde om voor zichzelf te zorgen. Ik voel me voor het eerst in mijn 26 jarige leven een volwassen vrouw. Ik kan wel degelijk voor mezelf zorgen en ik voel me verantwoordelijk voor mijn situatie zonder dat ik mezelf afstraf.

  Ik ben de sterke vrouw waar ik altijd al van droomde. Ik help mezelf en durf anderen vertrouwen te schenken en hen om hulp te vragen.

  Dat is het resultaat van mijn hypnosesessies, dus als je graag beter wilt voelen? Vooral doen! Juist ook bij Yvette.

  Yvette heeft de gave je op je gemak te laten voelen terwijl je je grootste angsten tegen komt. Ik heb me nog nooit zo kwetsbaar en tegelijkertijd zo veilig gevoeld. Ze is eerlijk, vrolijk en wil je met alle liefde helpen. En dat voel je als je bij haar bent.

  Gun het jezelf om dit mooie avontuur aan te gaan en te voelen wat er bij jou soepeler kan.

 • Marjolein schreef:

  Vandaag een lange hypnose sessie bij Yvette gehad. Een eerlijk en bevlogen vrouw. Iemand die heel goed kan luisteren en op het juiste moment de juiste vragen kan stellen. Even tegen de hypnose opgezien maar Yvette begeleid je op een rustige en deskundige manier. Ik kwam met hangende schouders binnen maar ging met opgeheven hoofd de deur uit. En met een paar mooie oefeningen voor de komende maanden.

  Ik moest er anderhalf uur voor rijden, maar dat is het dubbel en dwars waard geweest. Als je twijfelt is dit iets voor mij. Kijk ook eens naar haar website en ga op je gevoel af.

 • Ariane schreef:

  Hoe vaak hoor je weleens over iets en denk je meteen: zou dat wat voor mij zijn?
  Zo was het meteen toen ik Yvette hoorde over haar nieuwe passie: hypnotherapie.
  Ik was al maanden erg moe en ik wist niet waarom. Ik besloot bij Yvette een hypnotherapie sessie te gaan doen.
  Yvette is heel professioneel als hypnotherapeut en legt eerst uit wat ze gaat doen, wat ik altijd graag wil weten.
  Daarna mocht ik in een heerlijke stoel plaats nemen. We gingen naar de moeheid en binnen no time was ik ergens anders, heel wat jaren terug.
  Onder de goede begeleiding van Yvette dwaalde ik van leeftijd naar leeftijd en kwam steeds terecht in scenes uit mijn leven.
  Door de juiste vragen van Yvette vond ik elke keer een antwoord. Ik vloog nog verder terug, misschien wel naar andere levens.
  Steeds kwam er hetzelfde antwoord.
  Vanuit de hemel was ik in een tussenleven en zag ik de aarde en wist dat alles voor een doel was en ik vertrouwen moest hebben.
  Toen ik ‘wakker’ werd had de sessie twee uur geduurd!
  Yvette heeft mij geweldig begeleid in het proces en gesteund met precies de juiste vragen en de moeheid is enorm afgenomen!
  Als jouw intuïtie zegt dat hypnotherapie iets voor je is, ga dan naar Yvette

 • Marije schreef:

  Ik heb verschillende hypnose-sessies bij Yvette mogen meemaken. Wauw, wat is dat bijzonder, en wat is Yvette professioneel in haar vak!
  Wat voor mij heel erg belangrijk was, was dat het ontzettend veilig voelde bij haar. Ze is een ongelofelijk warm, open en hartelijk mens. Je voelt je gelijk bij binnenkomst op je gemak, alsof je er al jaren over de vloer komt. Dat maakte het voor mij veel gemakkelijker om me over te geven aan de sessie, omdat ik het eerst ook spannend vond. Dit bleek niet nodig te zijn – het waren fantastische ervaringen.
  Ik vond het zo bijzonder hoe mijn onderbewustzijn me als het ware toesprak, en hoe vakkundig Yvette met de ontwikkelingen die tijdens de sessie gebeurden wist om te gaan. Het was zo fijn om op een prettige, rustige en warme manier begeleid te worden in het proces; hoe zij precies de juiste vragen wist te stellen om me steeds weer een stapje verder te leiden.
  Ik heb het gevoel alsof ik wakker ben geworden, alsof ik mezelf beter heb leren kennen. Ik voel me energiek, opgelucht, in beweging gezet – ik heb zin om met deze ontdekkingen verder te gaan, en wil heel graag weer terugkomen bij Yvette!

 • Christel schreef:

  Wát een bijzondere ervaring! Het lijkt wel alsof ik een persoon heb ontmoet die een toverstokje heeft en die, samen met jou, elk probleem kan oplossen.
  Ik struggelde al een enorm lange tijd met een angst om te zingen voor mensen, terwijl zingen mijn grote passie is. Geen goede combinatie dus, dus ik wilde hier vanaf. Ik ging bij Yvette onder hypnose en vond het natuurlijk wat spannend aan het begin. Allemaal vragen komen in je op zoals wat zou er gebeuren? Ben ik nog wel bij bewustzijn? Zou het zijn zoals in de films? Als ze in haar vingers knipt, kan ik dan ineens een vogel zijn?
  Allemaal vragen die achteraf gezien natuurlijk een beetje overdreven waren. Het was een heel mooi proces waar je zelf gewoon bij bent. Ik kwam tijdens de hypnose erachter dat deze ‘angst’ voor zingen ergens ontstaan is toen ik heel klein was. Je zou met je verstand denken ‘oh iemand heeft een keer gezegd dat het niet mooi was en daar is mijn angst uit ontstaan’. Maar het gaat veel dieper dan dat! En door de hypnose kom je bij de oorspronkelijke oorzaak waardoor je het ook écht kan oplossen. Na mijn hypnose heb ik al voor een vriendin gezongen en heb ik opname apparatuur gekocht waar ik lekker mee aan het zingen ben.
  Ik ben ontzettend blij dat Yvette op mijn pad is gekomen en ik kom zeker bij haar terug als ik weer ergens mee zit!

 • Eline schreef:

  Yvette heeft mij geholpen met mijn gebrek aan zelfvertrouwen en mijn (schijnbaar onnodig) lage zelfbeeld. In slechts enkele praktisch en doelgerichte, maar ook fijne en mooie sessies zijn we volledig tot de kern van mijn probleem gekomen en ben ik ook gelijk door middel van hypnose geholpen.

  Ik kan mij mijzelf niet anders herinneren als onzeker. Ik voelde mij veel eenzaam en afgewezen. Ik zocht buiten mijzelf naar bevestiging, maar die vond ik nooit, waardoor mijn negatieve zelfbeeld enkel bevestigd werd.

  Ik had geen idee hoe hypnose mij verder zou kunnen helpen, maar door positieve verhalen uit mijn omgeving heb ik toch de stap gemaakt. Enigszins gespannen begon ik aan mijn eerste sessie, maar dat bleek al snel niet nodig te zijn. De hypnose bracht mij naar mijn jeugd, naar mijn ouders, waar ik als klein meisje terug kwam bij de oorsprong van mijn afgewezen gevoel, mijn onzekerheid. Doordat ik deze situatie opnieuw kon beleven is het beeld wat ik heb van mijzelf veranderd.

  In mijn dagelijkse leven merk ik duidelijk de invloed van deze sessies. In confrontaties met andere mensen merk ik bijvoorbeeld dat ik niet alles meer op mijzelf betrek. Ik zoek niet langer bevestiging buiten mijzelf. Ik draag niet langer de last met mij mee van angst en onzekerheid. Nu, weken na de eerste sessie vallen nog steeds puzzelstukjes in elkaar. De barrière van angst en onzekerheid is weg en ben klaar om verder te kijken dan ik ooit heb gedaan: Wie ben ik? Wat wil ik? Waar word ik gelukkig van? Zonder deze sessies was ik niet tot dit punt gekomen.

  Yvette is professioneel, maar brengt ook warmte en rust mee, wat de sessies erg aangenaam maakt. Waar de basis van jouw probleem ook zit, ik weet zeker dat Yvette je kan helpen.

 • Hans schreef:

  Al mijn hele leven loop ik rond met een voorzichtigheid die ik nooit kon plaatsen. slechts enkele momenten in mijn leven heb ik mezelf in t diepe gestort en meestal met zeer positieve gevolgen. Toch heb ik nooit het vertrouwen opgebouwd om vaker mezelf te tonen, testen of ontdekken. Ik voelde al heel lang dat er diep in mij iets blokkeerde waar ik maar niet achter kwam. ik heb diverse pogingen gewaagd om hierachter te komen maar ik bleek niet te kraken. Die overtuiging werd ook steeds groter. Toen Yvette zei dat ze wel eens een poging wilde wagen was ik dan ook op zijn zachts gezegd wantrouwig. Het tegendeel bleek waar. Daar waar ik al bijna 50 jaar mee worstelde kwam binnen 2 uur naar boven. Het is niet zo dat ik nu een compleet ander mens ben geworden maar een heleboel vragen zijn verdwenen en er is een stuk rust en (zelf)vertrouwen voor teruggekomen. Ik heb Yvette als gedreven en zeer kundig ervaren en zal iedereen die worstelt met zichzelf aanraden contact met haar op te nemen.

 • Roland schreef:

  Fijne en mooie sessie volledig in rust en gemak met jou meegemaakt. De vanzelfsprekendheid waarin je mij in hypnose hebt gebracht voelde professioneel aan….zoiets van…..ik doe het al jaren. Ben net terug maar dit schoot mij op dit moment direct binnen. De komende tijd ga ik kijken wat de sessie nog meer met mij heeft gedaan, maar hij was nu al “succesvol”

 • Martin B. schreef:

  Van mijn pijn af, na 1 sessie onder hypnose, dat had ik nooit verwacht!

  Dat hypnose een zeer effectief middel is om van vastzittende , onbewuste overtuigingen af te komen, dat is mij al langer duidelijk.
  Maar dat het ook haar werking heeft op het fysieke vlak , dat wist ik niet.

  Al vanaf het moment dat ik defensie verliet in het jaar 2000, had ik pijnlijke klachten aan mijn beide enkelgewrichten.
  Dit uitte zich met name ’s ochtends bij het opstaan. Het leek alsof ik glasscherven of prikkeldraad in mijn enkels had. Het deed dusdanig veel pijn dat ik slechts op de zijkant van mijn voeten kon lopen. Naarmate ik enkele tientallen minuten liep verdween de pijn en kon ik weer “normaal”mijn gang gaan.
  Beweging, sport, massage, therapie bleken voor mij niet te werken. De demping in mijn gewrichten verdween kennelijk na een tijd van stilliggen, daar kon men niet veel aan doen. Dus elke volgende dag begon de pijn weer van voor af aan.

  Totdat Yvette mij onlangs het voorstel deed om onder hypnose te gaan en om zo te proberen van de pijn af te komen. In eerste instantie had ik mijn bedenkingen, omdat de klachten toch zo heftig aanwezig waren dagelijks, dat ik niet begreep hoe zij met hypnose daar iets aan kon doen.
  Ik besloot, met behulp van Yvette, om gewoon te geloven dat het zou werken en dat ik van de pijn af zou kunnen komen. En, ik kon het zelf niet geloven, de hevige pijn waar ik al 16 jaren aan “gewend” was geraakt om te ervaren, was binnen 1 sessie verdwenen!

  Ik stond namelijk de volgende ochtend op en uit automatisme wilde ik al op de zijkant van mijn voeten gaan lopen, toen ik merkte dat ik geen pijnscheuten ondervond, helemaal niets, nog geen prikje! Ik kon het niet geloven, maar meteen kon ik op een gewone manier lopen zonder enige klachten!
  Voorlopig heb ik al meer dan 2 weken geen klachten gehad.
  Ik besef het eigenlijk nog steeds niet helemaal, maar wat ben ik superblij en gelukkig dat ik ja heb gezegd op het hypnosevoorstel.
  1 hypnosebehandeling en je hele wereld verandert!

  Dankjewel Yvette!

 • André Birkhof schreef:

  Onder hypnose onder leiding van Yvette Rooding.

  Voordat ik aan de hypnose begon had ik een klacht stelling waarbij ik aangaf dat ik me onmachtig voel…

  Yvette heeft mij daartoe onder hypnose gebracht! Waarbij mij opviel hoe helder je blijft onder hypnose en het contact met Yvette warm en aangenaam is.
  Yvette begeleide mij naar een plek waar ik duidelijk voelde waardoor ik me onmachtig voelde op dit moment in mijn leven.
  Dit had alles te maken met een zelfmoord van een naaste van mij. Gek genoeg heb ik me tijdens de hypnose geen moment ook maar onmachtig gevoeld, onzeker of geen zelfvertrouwen gehad.
  het tegendeel is zelfs waar ik voelde me juist super en voelde alles draaien, niet het misselijk makende draaien van een snelle draaimolen maar eerder, wanneer ik zo mag omschrijven tenminste, het draaien van het levenswiel….. dit gaf mij een machtig, warm en prettig gevoel!!! Yvette heeft me de situatie laten bekijken en mijn huidige zelf met mijn jongere zelf laten communiceren daar op die plek in het verleden. dat loste heel veel op!!!

  Nu 3 weken later voel ik mij zekerder, vol zelfvertrouwen en heeft mijn leven meer richting gekregen…. het belangrijkste is echter dat ik nu meer mijn gevoel durf toe te staan en dat dat eigenlijk heel natuurlijk voelt…….

  Dank je wel lieve Yvette…..

 • Claudia Ste schreef:

  Voordat ik onder hypnose ging had ik continue een boos gevoel, dit moest ik dan elke dag onderdrukken. Af en toe barstte dit dan extreem uit. Vaak voelde ik mij eenzaam en vooral afgewezen. Ik dacht dat deze situatie was ontstaan nadat mijn ex-vriend niet wist om te gaan met een moeilijke situatie tussen ons toen der tijd…

  Ik vond het behoorlijk spannend om onder hypnose te gaan maar ik had er wel veel zin in om eindelijk, na jaren hiermee rond te lopen en van de een naar de andere psycholoog/maatschappelijkwerker, echt geholpen te worden. Ik kreeg er nog meer zin in toen ik bij Yvette aan kwam. Ze bleek er nog meer zin in te hebben en was heel erg enthousiast. Ook was Yvette erg geruststellend nadat ik aangaf dat ik het ook wel erg spannend vond om dit aan te gaan.

  Tijdens de hypnose begeleidde Yvette mij naar voor mij een hele mooie en fijne plek. Het contact voor, tijdens en na de hypnose met Yvette is heel erg aangenaam en prettig. Wat ik bijzonder vond is dat je alles heel helder en duidelijk meemaakt. Ook vond ik het erg bijzonder dat “mijn probleem” veel dieper zat dan ik zelf al die tijd dacht.

  Nu, een maand later na de 1e sessie. Ik voel mij niet meer boos. Ik begrijp ik nu beter waar “mijn probleem” vandaan kwam en ik kan hier nu goed mee om gaan en het laten rusten. Binnenkort ga ik weer naar Yvette, nu voor mijn chronische ziekte en ik heb er nu nog meer zin in!

 • Nina Hofman schreef:

  Yvette is super hartelijk bij ontvangst en daardoor voelde ik mijzelf meteen op mijn gemak. Toen we aan de sessie begonnen voelde zij perfect aan wat ik nodig had en daardoor zei zij de juiste dingen waardoor ik makkelijk in hypnose ging.
  Ik vond het best gek om, onder hypnose, te bemerken dat zowel je bewuste en onderbewuste brein volledig aanwezig is. Ik ervoer het als een gesprek tussen Yvette, mijn bewuste en onderbewuste. Sommige vragen vond ik best wel lastig en wist ik niet goed te beantwoorden maar dan sprong Yvette gelijk in met de juiste andere vragen waardoor ik verder kon.

  Ik heb mijzelf terug mogen zien in een jongere periode van mijn leven en ook kunnen zien wat ik op dat moment nodig had om dingen anders aan te kunnen pakken, best hele emotionele momenten die je dan weer ziet en voelt. Maar Yvette kon mij met haar rust goed op mijn gemak stellen zodat ik verder kon en toch constant voelde dat het goed was.
  Ik heb mezelf mogen/kunnen geven wat ik nodig had waardoor mijn jongere zelf zich duidelijk prettiger ging voelen. Heel bijzonder om dat ook echt te voelen. Dit goede gevoel heb ik mee mogen nemen naar het nu en daarmee kwam ik weer uit hypnose. Ik heb nooit durven dromen dat zo’n sessie zo ontzettend positief werkt. Ik kan echt zeggen dat er wezenlijk iets in mij veranderd is en ik voel me stukken beter. Ik denk wel dat ik nog terug ga naar Yvette omdat ik nog wel meer uit mijn jeugd wil opruimen.

 • Josje Engel schreef:

  Ik vond het best spannend om onder hypnose te gaan. Ik ben een ‘control freak’ en was natuurlijk bang om het roer uit handen te geven. Maar dat was helemaal niet nodig, er was geen enkel moment dat ik de controle kwijt was. Yvette was zeer professioneel en al gauw ontspande ik en kwam ik onder haar begeleiding bij de informatie waar ik naar zocht. Ik vond het een hele prettige ervaring waar ik -terugkijkend- veel aan heb gehad. De puzzelstukjes vielen heel verrassend op zijn plek en de blokkade is nu opgelost. Dat voelt goed, hoor. Ik kan oprecht zeggen dat Yvette heel kundig was en de hypnose aanraden aan een ieder die meer te weten wil komen over zichzelf tijdens een diepe ontspanning.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.