Ben jij die lichtwerker die de wereld nu zo hard nodig heeft? 

Maar blokkeer jij jezelf onbewust?

Laat mijn ONLINE Hypnoseprogramma voor jou werken!

Wil jij jouw licht en liefde in de wereld zetten maar word dit nog overschaduwt door jouw negatieve patronen en valkuilen?

Dan herken jij vast ook dit…

$

Jij wil liefdevol zijn maar voelt net te vaak somberheid en/of frustratie

$

Jij wil naar een hoger bewustzijnsniveau maar iets trekt jouw energie steeds weer omlaag

$

Jij valt steeds weer terug in je oude, bekende patronen en angsten

$

Jij voelt dat het jouw tijd is en maar je weet niet hoe je jouw hoge lichtfrequentie in de wereld kan zetten

$

Jij bent empathisch en voelt van alles maar durft nog niet volledig te vertrouwen op jouw intuïtie

$

Jij bent zoekende naar jouw zielenpad en levenstaak

Jij bent zo niet de enige!

Het zijn jouw onbewuste belemmerende overtuigingen die jou dat gevoel van frustratie, angst en onzekerheid bezorgen en daar is echt iets aan te doen!

 

(Het is wel belangrijk om te weten dat dit online (mindblowing) programma géén vervanging is voor therapeutisch of psychologisch zorg. Wanneer de ernst en aard van jouw klachten onder een diagnose vallen, verwijs ik je graag door voor een één op één consult bij mijn collega’s)

Het onderbewustzijn

Tijdens mijn opleidingen voor psychiatrisch verpleegkundige en haptotherapeut leerde ik al over het onderbewustzijn van de mens. Zo leerde ik dat onze angsten, onzekerheden en andere belemmerende negatieve gevoelens als een soort van achtergrondprogramma’s 24 uur per dag ronddraaien in ons onderbewustzijn.
Je begrijpt dan gelijk de invloed hiervan op ons dagelijks leven!

Ik merkte in mijn werk ook op dat wanneer ik met cliënten vooral op bewust (cognitief) niveau werkte, ik dan vaak weinig tot onvoldoende verandering zag. Dus was het voor mij wel duidelijk dat ik die echte ‘life-changing’ veranderingen in dat onderbewustzijn moest maken.

Wist jij dat 98% van al onze keuzes bepaald worden door het onderbewustzijn?

Stel dat:

N

Jij werkelijk jouw persoonlijke hoge lichtfrequentie kan behouden en dus de lichtwerker kan zijn die jij van binnen bent?

N

Jij niet meer wordt overschaduwt door jouw negatieve overtuigingen en gedachten?

N

Jij altijd tools hebt om jouw negatieve emoties om te zetten in positieve emoties?

N

Jij zelfvertrouwen en zelfliefde in overvloed ervaart?

N

Jij volledig op jouw intuïtie en het Universum durft te vertrouwen?

Lichtwerkers beseffen dat als zij bewust met hun schaduwkanten aan de slag gaan, dat zij niet alleen hun persoonlijke trillingsfrequentie verhogen maar daardoor ook die van het collectief…

Het menselijk bewustzijn en de trilling van de aarde is aan het veranderen. Je ziet het overal om je heen gebeuren, de mensheid is aan het ontwaken. We gaan naar het nieuwe bewustzijnsniveau van liefde en wijsheid, ook wel de 5e dimensie genoemd.

Lichtwerkers zijn ervaren zielen die bewust in deze tijd geincarneert zijn om de mensheid te helpen bij het ontwaken.

Alle lichtwerkers zijn vooral herkenbaar aan hun hartgedragen bewustzijn. Zij geven om alleen om zaken die hun hart raken en voelen zich geroepen om de wereld liefdevoller en vrediger te maken.

Lichtwerkers zijn vaak hoog-gevoelig, empathisch en zeer intuïtief. Zij brengen nieuwe overtuigingen en veranderingen gebaseerd op liefde en niet op angst.

Zie ze maar als een “ground crew” in dienst van de Lichtsferen werkzaam op de Aarde. Een ziel die zichzelf kent als het Licht van bewustzijn en werkt met het Licht van bewustzijn.Hierdoor kunnen zij andere mensen die nog op een lagere frequentie trillen, als het ware meenemen naar die hogere frequentie.

Daarvoor moet jij als lichtwerker jouw  eigen schaduwkanten shiften. Hierdoor zal jij ook donker in de collectieve veld opruimen. De bevrijding en het licht wat hierdoor in jou ontstaat is van directe invloed op het collectieve veld.  

Maar wát doe je als je als lichtwerker zelf nog met donkere emoties worstelt…

DAN GA JE HET MINDBLOWING LIFE PROGRAMMA VOLGEN !

Dit programma helpt jou om op een snelle en lichtvoetige wijze jouw schaduwkanten te shiften door middel van vele prachtige hypnose sessies. Deze kun je gewoon onspannen thuis volgen. En de resultaten kunt letterlijk direct merkbaar zijn.

Ik zet alle kennis uit mijn opleidingen voor Gestalttherapeut, NLP coach en Hypnotherapeut in.  Want deze methodieken zijn er allemaal op gericht om die donkere en belemmerende patronen in ons onderbewustzijn op te zoeken én gelijk positief te transformeren!

Ik ben nog steeds iedere dag verbaasd over de enorme snelle effecten. Niet alleen bij mijzelf maar ook bij mijn meer dan duizend cliënten.

Als lichtwerker was dit exact wat ik zelf ook nodig had om mijn eigen frequentie hoog te houden! Ik kan heel snel en gemakkelijk mijn schaduwkanten shiften en daardoor werkelijk licht in de wereld zetten.

Daarom heb ik, voor alle andere lichtwerkers, dit online Mindblowing Life programma  gemaakt, omdat we allemaal dit steuntje kunnen gebruiken. 

‘The dark doesn’t destroy the light; it defines it’ (Brene Brown) 

Mijn online programma voor de

Spiritueel Bewuste Mens

Jij bent speciaal voor deze tijd naar aarde gekomen. Jij mag mensen helpen om zich weer te herinneren wie zij feitelijk zijn. Krachtige lichtwezens. 

Het is dus van groot belang dat jij jouw hoge frequenties dmv dankbaarheid, compassie, vergeving en liefde, kan vasthouden. En daarvoor moet jij steeds opnieuw jouw oude triggers, patronen en overtuigingen opruimen.

Mijn Mindblowing Life Programma is daarvoor uitermate geschikt. Het is een programma dat ik voor mijzelf gemaakt heb en wat mij en inmiddels vele cliënten dagelijks helpt.

Het helpt jou om steeds weer terug te kunnen keren naar het licht in jou. Om iedere schaduwkant die je nog tegenkomt weer te shiften. Het is jouw eigen persoonlijke steuntje in de rug.

Voor de inhoud van mijn programma klik hier

 

Mindblowing Life Programma

Het online Mindblowing Life programma is gemaakt voor alle lichtwerkers die willen stoppen
met het saboteren van hun eigen licht. 

Het is mijn missie om het licht en de liefde in de wereld te helpen vergroten

Jarenlang voelde ik mij anders en niet echt thuis in deze wereld.
Ik zag de grootsheid in de ander terwijl hij of zij dat zelf niet zag. Ik voelde liefde voor mensen zelfs als ze dat niet voor mij voelde en dat maakte dat mensen zich ongemakkelijk voelde. 

Liefde was mijn grootste drijfveer. Liefde voor de dieren, de natuur en voor de mensen. Het was dan ook bijna logisch dat ik psychiatrisch verpleegkundige en later therapeut werd.

Toch bleef ik altijd een beetje die vreemde eend in de bijt totdat ik heel bewust koos om het spirituele pad op te gaan. En daar ontmoette ik gelijkgestemde zielen en bleek ik helemaal niet zo anders te zijn. Daar was alleen nog maar herkenning en blijdschap. Het voelde als thuiskomen.

Nu weet ik dat wij zielen waren die de aarde mochten voorbereiden op de tijd van nu. De tijd waarin we met ons lichaam en al de 5e dimensie mogen gaan ervaren. Nu besef ik dat wij een taak hebben die destijds nog niet begrepen werd.

Mijn taak is helder voor mij. Ik mag andere lichtwerkers helpen hoe zij hun prachtige Zelf staande kunnen houden en tools aanreiken waarmee zij hun hoge frequenties kunnen behouden in een tijd die veel van ons vraagt.

Ik begrijp nu dat alles wat ik heb geleerd naar deze tijd heeft geleid en ik ben zo  gelukkig dat ik, eindelijk, al die liefde heb kunnen omzetten in het praktische mindblowing programma dat ik heb gemaakt.

Ik hoop dat het jou licht en vrijheid brengt!

Liefs,
Yvette