De mensheid is aan het ontwaken. We gaan naar het nieuwe bewustzijnsniveau van liefde en wijsheid, ook wel de 5e dimensie genoemd. Mensen die zich bewust zijn van deze zaken zijn ervaren zielen die bewust in deze tijd geincarneert zijn om de mensheid te helpen zich hiervan bewust te worden.

Deze positieve zielen zijn vooral herkenbaar aan hun hartgedragen bewustzijn, hoog- sensitiviteit en zeer intuïtieve vermogens.  Zij geven alleen om zaken die hun hart raken, brengen nieuwe overtuigingen in die gebaseerd zijn op liefde en niet op angst én voelen zich geroepen om de wereld liefdevoller en vrediger te maken.

Zie ze maar als een “ground crew” in dienst van de Lichtsferen werkzaam op de Aarde.
Een ziel die zichzelf kent als het Licht van bewustzijn en werkt met het Licht van bewustzijn.Hierdoor kunnen zij andere mensen die nog op een lagere frequentie trillen, als het ware meenemen naar die hogere frequentie.

Daarvoor moet jij als bewust mens zorg dragen voor jouw eigen trillingsfrequentie. En vaak is het van groot belang om daarvoor jouw eigen schaduwkanten shiften. De bevrijding van het licht in jou, is van directe invloed op het licht in het collectieve veld.

Hoe kun je die schaduwkanten in jouzelf shiften?
Door het Mindblowing Life Programma te volgen…