Lieve allemaal,

Er komen veel kerst&nieuwjaarswensen langs. Dat is mooi, want mensen nemen toch de moeite om elkaar liefs en goeds toe te wensen.  Ik doe daar graag aan mee…

Ik wens jullie allemaal, stuk voor stuk, fijne warme feestdagen vol liefde toe. Dat lijkt soms gemakkelijker als je met vrienden en familie bent. Maar als je alleen bent kun je ook liefde aan jezelf geven heart-emoticon. Maak je huis mooi, verwen jezelf met iets leuks, koop lekker eten, maak een bad klaar en zet all you need is love op ? Of nodig andere mensen (die ook alleen zijn) uit en maak er samen iets bijzonders van!

En als je met familie en vrienden bent ( waar je eigenlijk geen zin in hebt omdat ze je irriteren) overlaad dat familielid of die vriend dit jaar eens met extra veel liefde. Hij of zij is niet gelukkig van binnen, anders zou ze niet zo mopperen of zeuren.
Immers, als je écht gelukkig bent van binnen, écht liefde voelt voor jezelf en de wereld om je heen, ben je een verrukking voor andere mensen. Dan willen mensen bij jou zijn, dan geef je een beetje licht zogezegd.

Naar alle mensen die het zwaar hebben doordat zij mensen moeten missen, zich eenzaam voelen of zelf ziek zijn wil ik wat extra liefde sturen. Dan zijn dit heel ingewikkelde dagen met gemengde gevoelens, dat begrijp ik echt…

Laten we proberen om alles, wat we elkaar hier toewensen, in praktijk te brengen. Dat is het mooiste cadeau dat we elkaar en onszelf kunnen geven.

Liefs voor allemaal,
Van ons allemaal heart-emoticon