Als je kiest dan zitten daar consequenties aan vast.
En als je, net als ik, heel bewust kiest om niet het mainstream narrative te volgen, weet je je ook dat je geen makkelijke weg neemt.
Maar ik voel mij zo sterk en krachtig in deze keuze, dat ik al die consequenties daardoor ook heel gemakkelijk kan accepteren.

Dat betekent niet dat ik ze oké vind en het betekent ook niet dat ik nooit boos word van de idioterie maar ik wist dat dit ging komen en ik weet dat er nog meer gaat komen.

Ik ben hier, net als jij, met een missie. Wij zijn de awakened ones, de way-showers, de lichtwerkers en wij zijn hier omdat we hier voor gekozen hebben als ziel.
‘ What was I thinking’ denk ik wel af en toe 🤪 maar toch is het een keuze die wij aankonden. Dus ik kies ervoor om daarmee ook die consequenties te accepteren en zoek ik uiteraard verder (samen met jullie) naar oplossingen om onze eigen wereld aangenaam te maken…
Ik kan het accepteren omdat ik weet dat het nodig dat er dit soort onredelijke idiote dingen gebeuren, want alleen waanzin zal de mensheid doen opschrikken en ontwaken.

Dus bij iedere domme maatregel denk ik weer: ‘geweldig, zo ontwaakt er vast weer een groep’ 🥳

 

Keuzes, ze hébben altijd consequenties en die moet je kunnen aanvaarden om werkelijk krachtig in je schoenen te staan.

En soms worden we omver geblazen en dan krabbelen we weer op met de hulp van elkaar

Liefs ♥️
Yvette