Laat los wat anderen van jou vinden
en zet dié energie om in een krachtige ontwikkeling van jouzelf!

Waarom dit programma?

Omdat dit dé weg is naar innerlijke rust en geluk

Wat is het Mindblowing Life Programma ?

Het Mindblowing Life Programma is een online programma vol met hypnose sessies die zo transformerend zijn dat jij straks van je stoel valt als jij de positieve veranderingen gaat ervaren die, bijna als vanzelf, voelbaar worden.

Omdat dit ook voor kinderen zo heerlijk snel en gemakkelijk werkt heb ik speciaal voor de basisschool kinderen een module gemaakt.
Het MindBlowingLife programma bestaat dus uit losse modules. De MBL YOU, voor alle volwassenen en de MBL KIDS, voor alle kinderen.

Alles staat klaar in een prachtige online academy van waaruit je deze, reeds ingesproken, hypnose sessies kunt volgen wanneer en waar jij wilt. Hierdoor kun je deze snel werkende en transformerende sessie keer op keer gebruiken ook als het leven ons weer een probleem op ons pad gooit. Ik noem het daarom ook gekscherend ‘een EHBO kit voor de Mind’.

De 11 verschillende hypnosesessies voor de volwassenen én de 7 (op de chakra’s gebaseerde) sessies voor de KIDS, doen vanzelf hun prachtige werk. Het heerlijke is dat alle suggesties direct door het onderbewustzijn wordt opgepakt en dat deze précies weet wat er wel en niet mag veranderen.

Het programma voor de volwassenen is uitgebreid met prachtige werkboeken en bladen die je kunt downloaden of online kunt invullen. Daarnaast zitten in deze module korte boeiende video’s waarin ik geheimen met jou deel die ervoor zorgen dat jouw zelfbewustzijn nog meer verdiept en jouw trillingsfrequentie verhoogt…

Online sessies werken beter!

Door de lockdowns moest ook ik wat anders proberen en zo ontstond het idee om de hypnosesessies die ik normaal in de praktijk deed op te nemen en naar cliënten te sturen.

De resultaten waren zo fantastisch dat ik er zelf wat door overdonderd werd. Mensen gaven terug dat zij zich veel makkelijker durfden over te geven omdat er niemand naar hen zat te kijken. Dat zorgde voor diepere transformaties dan ik daarvoor had gerealiseerd met mensen.

Ik realiseerde mij dat een van de kernopdrachten van de hypnotherapeut is dat hij/zij ruimte biedt aan de cliënt om zijn/haar emoties kwijt te raken. En ik besefte dat de meeste mensen het makkelijkste hun emoties durven laten gaan als er niemand bij is.

Daarnaast ontdekte ik een hele nieuwe doelgroep, de mensen die liever geen therapeut hebben en hun problemen zelf graag oplossen. En zo ontstond dit prachtig werkende programma voor volwassenen en kinderen.

Wil jij jezelf ook bevrijden van al die belemmerende overtuigingen die jou tegen houden om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? Volg dan dit fantastische programma en je zult bemerken hoe ongelooflijk blij en gelukkig je eigenlijk kunt zijn!

 De hypnose technieken van Yvette hebben mij en mijn kinderen enorm geholpen en niet alleen met de dingen waar ik voor kwam, maar ook met dingen waar ik en zij onbewust nog last van hadden!

Andriënne bronsink

De eerste keer hypnose was best even wennen maar inmiddels is het voor mij een bewezen methodiek. Na elke sessie voel ik me lichter en vrolijker doordat er daadwerkelijk iets is opgelost. Ik realiseerde dat ik veel meer zelf onder controle had dan ik dacht. Zo voelde ik mij dagelijks vaak alleen en eenzaam maar door de hulp van deze technieken heb ik hier geen last meer van. 

Tim Verstappen

Het MBL YOU programma voor de volwassenen

Je gaat in dit prachtige transformerende programma eerst werken aan het verwerken, verwijderen of omdraaien van negatieve programmatie, gedragingen en onbewuste overtuigingen.

Je laat de negatieve emoties uit je verleden los en dat doe je door simpelweg te gaan liggen of zitten en de heerlijke en prachtige hypnosesessies te beluisteren.

In deze sessies zitten allemaal positieve suggesties die ervoor zorgen dat jouw onderbewustzijn precies weet wat het op mag ruimen zonder dat jij weer pijnlijke zaken hoeft her te beleven!

Daarna ga je aan de slag met het tweede deel, je gaat heerlijke ontspannen en hypnosesessies beluisteren die ervoor zorgen dat jij je, bijna als vanzelf, vol zelfvertrouwen voelt.

Alle hypnosesessies zijn gevuld met positieve suggesties die jouw onderbewustzijn in die diepe ontspannen staat gewoon aanneemt.

Alles is erop gericht dat jij je zo sterk gaat voelen waardoor:

Z

Jij blij en met opgeheven hoofd, overal op afstapt zonder dat jij je nog iets aantrekt van wat anderen vinden.

Z

Jij voor jezelf durft te kiezen zonder steeds rekening met iedereen te hoeven houden. 

Z

Jij veel meer rust en ontspanning ervaart omdat jij veel beter kunt voelen wat van een ander is en wat van jou is. 

Z

Jij blij en huppelig echt gaat doen wat jij wilt en echt helemaal jezelf bent! 

Ik sta nu veel zekerder in het leven, durf mijn mond open te doen en voor mijzelf op te komen, en ook nog op een goede manier zodat er naar me wordt geluisterd. Ik ben niet meer aan het pleasen en durf voor mijn keuzes en meningen uit te komen. Iets dat ik voorheen nooit durfde.

Karen de Zwart

Door de hypnosetechnieken heb ik de mogelijkheid gekregen om een specifieke hoofdstuk van meerdere kanten te bekijken en te reflecteren op mijn manier van handelen van destijds. Ik kon ineens mijzelf én ook de handelingen van de mensen om mij heen verklaren. Tevens kon ik door de stem en de instructies van Yvette volledig weg zakken in mijzelf en ontdekte ik dat dit dé manier is om werkelijke controle over jezelf te krijgen. 

Henk Smit

Feiten en fabels

Om je gelijk vrij te maken van een paar belemmerende overtuigingen voordat deze zich nestelen in jouw onderbewustzijn:

9

Hypnose is een staat van zijn die je dagelijks ervaart en die we nu bewust gaan inzetten.

9

De hypnose-staat lijkt op de staat van iemand die in een diepe meditatie is en daarom geeft vaak ook enorm veel ontspanning.

9

Je kunt altijd uit hypnose komen, het ergste dat kan gebeuren is dat je in slaap dommelt.

9

Ik kan je niks laten doen wat jij niet wil! Jij hebt altijd de controle!

9

Deze training kun je doen wanneer het jou uitkomt. Hij blijft altijd voor je beschikbaar. Dat betekent dat je alle tijd hebt om de training te volgen.

9

De transformaties zijn blijvend.

9

Je hebt geen enkele kennis nodig en alles wordt in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd.

Werkt het echt?

Ja, het werkt!

Het werkt voor iedereen die naar zichzelf durft te kijken en kinderen doen dat als vanzelf. 

Het verschil met veel andere trainingen en cursussen op de markt is dat je met deze sessies direct naar de kern van jouw probleem gaat. En dan roei je het probleem dus met wortel en al uit. Hierdoor wordt wat jij ook wil gaan bereiken een eitje. En ik weet dat het werkt, want ik ben zelf het beste voorbeeld.

Sinds ik dit materiaal op mijzelf heb gebruikt, voel ik mij gelukkiger dan ooit, lopen zaken als vanzelf en droom ik groter dan ooit. Dat leidde tot mijn goedlopende praktijk, mijn boeken en natuurlijk deze prachtige online training. Geen onbewuste overtuiging houdt mij meer tegen om te doen wat ik echt wil doen!

Become the power (wo-)man that you are !

Met deze programma’s haal je tools in huis die je de rest van je leven kunt gebruiken en je hoeft niet meer op iemand anders te leunen of steeds een nieuwe coach te vinden, dat scheelt niet alleen tijd maar ook heel veel geld!

We zijn op een punt in het leven gekomen waarin we beseffen dat we van oude trauma’s, belemmerende gedragingen en pijnlijke verhalen af kunnen komen. Die zaken die ons maar blijven tegenhouden om echt helemaal krachtige onze dromen waar te maken.

Met dit programma kun je daar héél snel vanaf komen en het geeft je tools voor de nieuwe problemen die het leven ons soms nog op ons pad gooit…

Mindblowing YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 11 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing KIDS

Nu €149,50

Het Mindblowing Kids programma omvat 7 hypnose sessies die gebaseerd zijn op de chakra’s en dat speciaal voor kinderen is ontwikkeld.

De sessies zorgen ervoor dat jouw kind op speelse wijze zichzelf ontwikkeld en reeds verkeerd geprogrammeerde overtuigingen kwijt raakt.

Module 2: Mindblowing Health

Tijdens het volgen van deze module ga je aan de slag met jouw gezondheid. Dat kan gericht zijn op ziekte en gezondheid, maar ook op afvallen en emotie eten. Daarom is het ook zo belangrijk om eerst de Mindblowing You module te doen, omdat je dan je oude emoties kwijt bent! 

De 8 super ondersteunende en transformerende sessies in deze module zullen je zonder enige twijfel helpen om daar te komen waar jij wil zijn.

Ik geloof dat 85% van al onze ziekten te maken hebben met het niet verwerken van oude emoties.
Dus als je de Mindblowing You module hebt gevolgd en daarna met deze module Health aan de slag gaat, moet het een enorm effect hebben op jouw gezondheid (als deze emotioneel afhankelijk was). 

Deze module helpt je om anders naar jouw geest en lichaam te kijken, makkelijker te sporten en gezond te eten. Er zijn sessies voor emoties eters en sessies die helpen bij het voorkomen van ziektes die je krijgt omdat je gestrest bent.

Het MBL KIDS programma voor basisschool kinderen 

De zeven, op de chakra’s geïnspireerde, geleide visualisaties voor de kinderen duren ongeveer 10 minuten per stuk. 

Het zijn feitelijk ook hypnose sessies maar kinderen glijden vanzelf heel gemakkelijk in die onstpannen staat dus die hoeven niet perse eerst te gaan liggen om in die alfa staat te komen. Voor de drukke kinderen kan het heel ontspannen zijn om de sessies voor het slapen gaan af te luisteren.

Het is gebleken dat als kinderen niet willen zitten of liggen maar je hen bijvoorbeeld laat kleuren tijdens het afluisteren van de visualisaties, dat zij nog steeds volkomen automatisch de opdrachten meedoen.
Hun onderbewustzijn zal als vanzelf alle belemmerende patronen ombuigen.

Dus voor iedere kind is het mogelijk om deze sessies te volgen en dat zorgt ervoor dat jouw kind:

 

Z

Niet zinvolle pijnlijke gedachten over zichzelf (die zich vaak stiekem al genesteld hebben) kwijt raakt.

Z

Zich veel zelfverzekerder gaat voelen en dat ook uitstraalt. Je ziet dan gelijk ook dat pestgedrag ophoudt!

Z

Veel meer rust en ontspanning ervaart omdat het een bijna magische tool heeft om zijn belemmerende emoties kwijt te raken.

Z

Blij en huppelig in het leven komt te staan en ook veel minder angsten zal ervaren. Hierdoor zal ook jullie relatie veel dieper worden. 

Wat gaat jouw kind leren? 

Z

Tijdens de rode chakra sessie gaat jouw kind, op speelse wijze, zijn/haar onbewuste triggers, overtuigingen en kwetsuren opruimen.

Z

Tijdens de oranje chakra sessie gaat jouw kind leren om zijn/haar lijf omarmen als mooi en prachtig.

Z

Tijdens de gele chakra sessie gaat jouw kind leren om in zichzelf te geloven en bouwt het zelfvertrouwen op.

Z

Tijdens de groene chakrasessie leert jouw kind om van zichzelf  te gaan houden.

Z

Tijdens de blauwe chakrasessie leert jouw kind om zich uit te durven spreken.

Z

Tijdens de paarse(indigo) chakra sessie leert jouw kind dat het op zijn/haar intuïtie kan vertrouwen.

Z

Tijdens de witte chakrasessie leert jouw kind dat het een lichtwezen is dat verbonden is me alles.

Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik of dit een programma voor mij is?

Heb je het gevoel dat je je hoogste roeping dient? Word je elke dag wakker, voel je je aangetrokken tot het leven en opgewonden om aan het werk te gaan? Als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, is dit programma iets voor jou. Dit is een geavanceerd programma en het is best moeilijk om in woorden te beschrijven hoe je je zult voelen als je eenmaal naar een hogere staat ascendeert. Om deze reden raden we je aan om het programma uit te proberen en zelf te ervaren.

Is dit programma alleen geschikt als je goed in je vel zit?

Het is voor iedereen geschikt behalve(!) voor de mensen die onder de disclaimer worden genoemd. Het is geschikt voor iedereen die aan zelfonderzoek doet. Dus ook als je al lekker in je vel zit zullen er altijd zaken zijn waar je aan wil werken, we zijn immers altijd aan het groeien.
Voor iedereen die niet goed in zijn of haar vel zit is dit programma juist uitermate geschikt. Het helpt je om door te groeien naar je mooiste zelf. Iemand die zichzelf waardeert en die zelfverzekerd door het leven gaat om iets moois van zijn of haar leven te maken. Iemand die eindelijk zijn of haar dromen gestalte gaat geven.

Is dit programma voor ieder kind en iedere volwassene geschikt?

Absoluut, in principe kan dit programma alleen maar bijdragen aan het welzijn van jou of jouw kind.

Maar als jij (of jouw kind)gediagnosticeerd bent met schizofrenie of psychoses (of een andere ziekte waardoor jij niet zeker weet of dit programma dan geschikt is) koop de training dan niet en mail of bel mij eerst voor advies!

Hypnose kan ziektebeelden waarvan psychoses onderdeel uitmaken extra beïnvloeden en hoewel dat vaak zelfs een positief effect geeft is het dan wel van belang dat je persoonlijke één op één begeleiding hebt. Dus koop dit online programma dan NIET, mail mij voor advies en overleg ALTIJD met jouw arts! 
Dit product is geen vervanging voor een deskundige medische of psychische behandeling.

Ben jij van mening dat je een ernstig medisch of psychisch probleem hebt, dan is het belangrijk om adequate professionele hulp in te schakelen.

Hoe snel zal ik resultaten bemerken?

Het programma begint met het verschuiven van jouw overtuigingen over de werkelijkheid vanaf de eerste hypnosesessie. Het kan zelfs al gebeuren bij de vragen in de werkboeken.
Alle sessies die je gaat doen zullen jouw emotionele, mentale en energetische toestand onmiddellijk veranderen. Dit zul je op een subtiele manier gaan merken in jouw leven. Grotere veranderingen zullen na verloop van tijd ontstaan ​​als je naar een staat van zijn opklimt waarbij je je onbegrensd gaat voelen. En zoals je kunt zien in de recensies kan dat je  bevattingsvermogen te boven gaan. Met hypnose kunnen zaken zo snel en makkelijk veranderen dat het bijna lijkt alsof je je altijd al zo ontspannen hebt gevoeld.

Wat als ik geen resultaten bemerk?

Stuur even een mail als je geen resultaten opmerkt. Het kan zijn dat je dan iets niet helemaal goed doet of begrijpt.
Het programma is een zorgvuldig opgezet proces dus het is belangrijk dat je het helemaal doorloopt. Daarom is het ook belangrijk dat mensen die de modules los kopen altijd de Mindblowing You eerst volgen en daarná pas één van de andere losse modules. Maar als je alle sessies hebt gevolgd en het hele programma hebt doorlopen en, om welke reden dan ook, helemaal geen resultaten door dit programma hebt verkregen, dan heb je
binnen 60 dagen recht op 100% restitutie van jouw geld. Ik heb dit programma met zoveel aandacht en liefde gemaakt omdat ik werkelijk mensen verder wil helpen dus dan stort ik het geld terug als jij een mailtje naar mij stuurt.

Wij hebben ons, als dramatherapeute en toegepast psychologe, toegelegd op het begeleiden van hoog sensitieve kinderen en vrouwen.

De 7 chakra sessies van Yvette zijn zo ongelooflijk goed en werken zo snel dat wij ze ook gebruiken in onze begeleiding. De speelsheid en de verbluffende resultaten maakten vele therapeutische tools overbodig. Dat komt omdat deze geleide visualisaties met hypnotische suggesties veel effectiever en sneller werken.

Dit pakket zou, wat ons betreft, in ieder huis met kinderen aanwezig zou moeten zijn.
Juist voor al die kinderen die geen professionele begeleiding nodig hebben maar wel hulp kunnen gebruiken.

Jaleesa en Lisa
Nieuwetijdstrainers.nl 

Door jouw hypnosetherapie ben ik een stuk minder onzeker over mezelf geworden. Het heeft mij geholpen met zaken die nog diep in mijn onderbewustzijn aanwezig waren, oude overtuigingen waar ik zelf eigenlijk vrij weinig vanaf wist. Door de bijzondere vragen keek ik met een frisse blik naar de overtuigingen die ik (onbewust) in mijn hoofd had geprent van jongs af aan. En door de expertise van Yvette heb ik deze overtuigingen aan de hand van de hypnose sessies kunnen omzetten in hele positieve helpende suggesties.  

Je pakt via deze weg de zaken aan bij de bron van de gedachten en gaat vanuit daar werken aan nieuwe overtuigingen, die ook echt werken en passen bij de persoon. We zijn allemaal een work-in-progress. De  prachtige hypnose sessies van Yvette maakten het in ieder geval voor mij heel erg leuk en prettig.

Jenny van Iersel

Koop nu!

Mindblowing YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 10 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing KIDS

Nu €149,50

Het Mindblowing Chakra Flow for Kids is een programma waarvan de 7 hypnose sessies speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld.

De sessies zorgen ervoor dat jouw kind op speelse wijze zichzelf ontwikkeld en reeds verkeerd geprogrammeerde overtuigingen kwijt raakt.

* Als jij (of jouw kind)gediagnosticeerd bent met schizofrenie of psychoses (of een andere ziekte waarvan jij niet zeker weet of dit programma dan geschikt is) koop de training dan niet en mail mij eerst voor advies! Hypnose kan ziektebeelden waarvan psychoses onderdeel uitmaken extra beïnvloeden en dat geeft zelfs vaak een positief effect maar het is dan wel van belang dat je persoonlijke één op één begeleiding hebt. Dus koop dit online programma dan NIET, mail mij voor advies en overleg ALTIJD met jouw arts!
Dit product is geen vervanging voor een deskundige medische of psychische behandeling. Ben jij van mening dat je een ernstig medisch of psychisch probleem hebt, dan is het belangrijk om adequate professionele hulp in te schakelen.

 

Indien wij gezamelijk dezelfde nieuwe wereld met onze intenties en gedachten in het Veld zetten zal deze zich veel sneller manifesteren. Daarom is deze visualisatie ook gratis te beluisteren.

Het is geen diepe hypnose sessie maar geeft je wel alvast een indruk van mijn manier van werken en praten. Het is een heerlijk ontspannen sessie die voor iedereen geschikt is.

Liefs
Yvette