Laat los wat anderen van jou denken en zet die energie eenvoudig om in een  krachtige ontwikkeling van jezelf en…

Become the power (wo-)man that you are !

Ontdek hoe jij met het Mindblowing Life Programma op simpele, ontspannen wijze , oude belemmerende overtuigingen kunt ombuigen, waardoor jij je eindelijk écht gelukkig, blij en vol zelfvertrouwen voelt. 

Waarom dit programma?

Omdat dit dé weg is naar innerlijke rust en geluk

Wat is het Mindblowing Life Programma ?

Het Mindblowing Life Programma bestaat uit twee, los te verkrijgen, modules.
De MBL YOU, voor alle volwassenen en de MBL KIDS, voor alle kinderen.

Beide programma’s zijn volledig online te beluisteren. Het programma voor de volwassenen is uitgebreid met een prachtig werkboek en videos waarin ik zaken ook wat meer uitleg. 

Door middel van ingenieuze transformerende hypnose sessies vol met positieve suggesties, ontdekt je het grote potentieel dat altijd al in jou aanwezig was en leer je hoe jij dat steeds opnieuw kunt aanboren!

 

Online sessies werken beter!

Door de lockdowns moest ook ik wat anders proberen en zo ontstonden het idee om de hypnosesessies die ik normaal in de praktijk deed op te nemen en naar cliënten te sturen.  

 De resultaten waren zo fantastisch dat ik er zelf wat door overdonderd werd. Mensen gaven terug dat zij zich veel makkelijker durfde over te geven omdat dat er niemand naar hen zat te kijken. Dat zorgde voor diepere transformaties dan ik daarvoor had gerealiseerd met mensen. 

Ik realiseerde mij dat een van de kernopdrachten van de hypnotherapeut is dat hij/zij ruimte biedt aan de cliënt om zijn/haar emoties kwijt te raken. En ik besefte dat de meeste mensen het makkelijkste hun emoties durven laten gaan als er niemand bij is.

Daarnaast ontdekte ik een hele nieuwe doelgroep, de mensen die liever geen therapeute hebben hun problemen zelf graag oplossen. En zo ontstond dit prachtige onwijs goed werkende programma voor volwassenen en kinderen. 

Wil jij jezelf ook bevrijden van al die belemmerende overtuigingen die jou tegen houden om vol zelfvertrouwen in het leven te staan? Volg dan dit fantastische programma en je zult bemerken hoe ongelooflijk blij en gelukkig je eigenlijk kunt zijn!

 De hypnose technieken van Yvette hebben mij en mijn kinderen enorm geholpen en niet alleen met de dingen waar ik voor kwam, maar ook met dingen waar ik en zij onbewust nog last van hadden!

Andriënne bronsink

De eerste keer hypnose was best even wennen maar inmiddels is het voor mij een bewezen methodiek. Na elke sessie voel ik me lichter en vrolijker doordat er daadwerkelijk iets is opgelost. Ik realiseerde dat ik veel meer zelf onder controle had dan ik dacht. Zo voelde ik mij dagelijks vaak alleen en eenzaam maar door de hulp van deze technieken heb ik hier geen last meer van. 

Tim Verstappen

Ik sta nu veel zekerder in het leven, durf mijn mond open te doen en voor mijzelf op te komen, en ook nog op een goede manier zodat er naar me wordt geluisterd. Ik ben niet meer aan het pleasen en durf voor mijn keuzes en meningen uit te komen. Iets dat ik voorheen nooit durfde.

Karen de Zwart

Door de hypnosetechnieken heb ik de mogelijkheid gekregen om een specifieke hoofdstuk van meerdere kanten te bekijken en te reflecteren op mijn manier van handelen van destijds. Ik kon ineens mijzelf én ook de handelingen van de mensen om mij heen verklaren. Tevens kon ik door de stem en de instructies van Yvette volledig weg zakken in mijzelf en ontdekte ik dat dit dé manier is om werkelijke controle over jezelf te krijgen. 

Henk Smit

Je gaat ook kennis opdoen

Je leert tijdens het MBL YOU programma ook waarom je doet wat je doet en waarom ons hoofd altijd zo negatief denkt.
Die kennis helpt jou om ook in de toekomst, als het leven weer iets op jouw pad gooit dat minder fijn is, hier veel gemakkelijker mee om te kunnen gaan.

Ik deel eigenlijk heel veel kennis uit mijn opleidingen tot therapeut met jou. Je zult je door deze kennis en na het volgen van de hypnose-sessies zoveel blijder en gelukkiger voelen omdat: 

 

Z

Jij ten alle tijden, wat het leven je ook brengt,  kennis, tools én hypnose sessies hebt die jou helpen om weer terug op jouw pad te komen

Z

Jij niet alleen jezelf leren kennen maar ook andere mensen beter gaat begrijpen en jij je veel minder snel afgewezen gaat voelen

Z

Deze kennis en tools er ook voor zorgen dat jij in iedere sociale context veel steviger in jouw schoenen staat omdat jij je veel meer zelfvertrouwen ervaart.

Z

De hypnose sessies én die kennis ervoor zorgen dat jij steeds beter durft te zeggen wat je wil zeggen en doen wat je wil doen.  Zo komen dromen echt uit!

Feiten en fabels

Om je gelijk vrij te maken van een paar belemmerende overtuigingen
voordat deze zich nestelen in jouw onderbewustzijn:

9

Hypnose is een staat van zijn die je dagelijks ervaart en die we nu bewust gaan inzetten.

9

De hypnose-staat lijkt op de staat van iemand die in een diepe meditatie is en daarom geeft vaak ook enorm veel ontspanning.

9

Je kunt altijd uit hypnose komen, het ergste dat kan gebeuren is dat je in slaap dommelt.

9

Ik kan je niks laten doen wat jij niet wil! Jij hebt altijd de controle!

9

Deze training kun je doen wanneer het jou uitkomt. Hij blijft altijd voor je beschikbaar. Dat betekent dat je alle tijd hebt om de training te volgen.

9

De transformaties zijn blijvend.

9

Je hebt geen enkele kennis nodig en alles wordt in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd.

Werkt het echt?

Ja, het werkt!

Het werkt voor iedereen die er moeite voor doet. Een hypnosesessie kan een magische transformatie opleveren maar het is geen toverstokje. Jij moet naar jezelf durven kijken en het werk doen.

Het verschil met veel andere trainingen en cursussen op de markt is dat je met deze sessies direct naar de kern van jouw probleem gaat. En dan roei je het probleem dus met wortel en al uit. Hierdoor wordt wat jij ook wil gaan bereiken een eitje. En ik weet dat het werkt, want ik ben zelf het beste voorbeeld.

Sinds ik dit materiaal op mijzelf heb gebruikt, voel ik mij gelukkiger dan ooit, lopen zaken als vanzelf en droom ik groter dan ooit. Dat leidde tot mijn goedlopende praktijk, de Mindblowing Life events en natuurlijk deze prachtige online training. Geen onbewuste overtuiging houdt mij meer tegen om te doen wat ik echt wil doen!

De inhoud van de
Mindblowing Life Training

De Mindblowing Life Training bestaat uit twee los van elkaar staande modules. Een module voor volwassenen, de Mindblowing You en een module voor kinderen, de Mindblowing Kids

De module You voor de volwassenen is een uitgebreid programma dat heel specifiek is opgebouwd. Zo zul je eerst je oude triggers en belemmerende overtuigingen gaan opruimen om vervolgens nieuwe positieve suggesties in jouw onder bewustzijn te zetten.

Dit gaat allemaal heel ontspannen via de hypnosesessies die bijna als vanzelf hun werk doen. De transformaties vinden op zo’n diep niveau plaats dat zij onverwacht vaak op allerlei gebieden in jouw leven een positieve verandering zullen bewerkstelligen.

Middels werkboeken, werkbladen, diverse prachtige en bijzondere hypnosesessies, theorie en kennis zul jij jezelf  vrijmaken van innerlijke blokkades op allerlei gebieden.

De vele hypnose sessies geven jou de mogelijkheid om ook nieuwe blokkades die het leven ons altijd weer op ons pad gooit weg te werken. Er staat je met deze training dus werkelijk niets meer in de weg om jouw mooiste leven te leven.

Er zitten meer dan 10 hypnose sessies in dit programma. Als je deze bij mij in de praktijk was komen volgen was je 4125,- kwijt geweest en nu kun je dit complete verhaal aanschaffen voor slechts 349,- !

Mindblowing YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 10 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing KIDS

Nu €149,50

Het Mindblowing Chakra Flow for Kids is een programma waarvan de 7 hypnose sessies speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld.

De sessies zorgen ervoor dat jouw kind op speelse wijze zichzelf ontwikkeld en reeds verkeerd geprogrammeerde overtuigingen kwijt raakt.

Module 2: Mindblowing Health

Tijdens het volgen van deze module ga je aan de slag met jouw gezondheid. Dat kan gericht zijn op ziekte en gezondheid, maar ook op afvallen en emotie eten. Daarom is het ook zo belangrijk om eerst de Mindblowing You module te doen, omdat je dan je oude emoties kwijt bent! 

De 8 super ondersteunende en transformerende sessies in deze module zullen je zonder enige twijfel helpen om daar te komen waar jij wil zijn.

Ik geloof dat 85% van al onze ziekten te maken hebben met het niet verwerken van oude emoties.
Dus als je de Mindblowing You module hebt gevolgd en daarna met deze module Health aan de slag gaat, moet het een enorm effect hebben op jouw gezondheid (als deze emotioneel afhankelijk was). 

Deze module helpt je om anders naar jouw geest en lichaam te kijken, makkelijker te sporten en gezond te eten. Er zijn sessies voor emoties eters en sessies die helpen bij het voorkomen van ziektes die je krijgt omdat je gestrest bent.

Wanneer je in dit programma investeert:

Z

Krijg je direct toegang tot de module met de transformerende hypnosesessies en videotrainingen van Yvette voor deze lage prijs.

Z

Ontvang je specifieke technieken en oefeningen in werkboeken die er toe leiden dat je jouw onbewuste potentieel in jezelf gaat aanboren.

Z

Krijg je hypnosesessies die je ook op je telefoon kunt beluisteren.

Z

Krijg je inzicht in en bewustwording van jouw bewuste en vooral onbewuste belemmerende gedachten.

Z

Vindt er een verandering plaats als het gaat om jouw hele Zijn. Je zult zelfbewust en trots door het leven gaan. Je gaat eindelijk zien hoe fantastisch je altijd al was.

Z

Krijg je controle over jouw levensgeluk.

Z

Ontvang je prachtige oplossingen waarmee je al die belemmerende overtuigingen om kunt zetten naar positieve stimulerende overtuigingen.

Z

Worden zelfverzekerdheid en zelfwaardering basiskwaliteiten.

Z

Verdwijnen belemmerende overtuigingen over jezelf, de wereld, relaties, gezondheid en geld als sneeuw voor de zon.

Ik heb deze training gemaakt om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de wereld. Ik wil de wereld mooier maken en daarvoor moest ik eerst mijzelf helpen. En nu help ik jou zodat we samen een nieuwe frequentie in de wereld kunnen zetten. Mijn doel is dat jij werkelijk jouw mooiste zelf wordt door de training. Daarom heb ik voor jou een ‘7 dagen niet goed, geld terug-garantie’. Ik doe deze belofte aan jou omdat ik vertrouwen heb in mijzelf en het materiaal waar ik zo ontzettend veel tijd en liefde heb gestopt. Maar ook omdat ik vertrouwen heb in jou! Als jij binnen 7 dagen werkelijk niks hebt gehad aan alle sessies, dan krijg jij je geld terug. Voorwaarde is wel dat je ze allemaal gevolgd hebt natuurlijk, want dit programma is een proces.

Door jouw hypnosetherapie ben ik een stuk minder onzeker over mezelf geworden. Het heeft mij geholpen met zaken die nog diep in mijn onderbewustzijn aanwezig waren, oude overtuigingen waar ik zelf eigenlijk vrij weinig vanaf wist. Door de bijzondere vragen keek ik met een frisse blik naar de overtuigingen die ik (onbewust) in mijn hoofd had geprent van jongs af aan. En door de expertise van Yvette heb ik deze overtuigingen aan de hand van de hypnose sessies kunnen omzetten in hele positieve helpende suggesties.  

Je pakt via deze weg de zaken aan bij de bron van de gedachten en gaat vanuit daar werken aan nieuwe overtuigingen, die ook echt werken en passen bij de persoon. We zijn allemaal een work-in-progress. De  prachtige hypnose sessies van Yvette maakten het in ieder geval voor mij heel erg leuk en prettig.

Jenny van Iersel

Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik of dit een programma voor mij is?

Heb je het gevoel dat je je hoogste roeping dient? Word je elke dag wakker, voel je je aangetrokken tot het leven en opgewonden om aan het werk te gaan? Als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, is dit programma iets voor jou. Dit is een geavanceerd programma en het is best moeilijk om in woorden te beschrijven hoe je je zult voelen als je eenmaal naar een hogere staat ascendeert. Om deze reden raden we je aan om het programma uit te proberen en zelf te ervaren.

Is dit programma alleen geschikt als je goed in je vel zit?

Het is voor iedereen geschikt behalve(!) voor de mensen die onder de disclaimer worden genoemd. Het is geschikt voor iedereen die aan zelfonderzoek doet. Dus ook als je al lekker in je vel zit zullen er altijd zaken zijn waar je aan wil werken, we zijn immers altijd aan het groeien.
Voor iedereen die niet goed in zijn of haar vel zit is dit programma juist uitermate geschikt. Het helpt je om door te groeien naar je mooiste zelf. Iemand die zichzelf waardeert en die zelfverzekerd door het leven gaat om iets moois van zijn of haar leven te maken. Iemand die eindelijk zijn of haar dromen gestalte gaat geven.

Ik ben geen ondernemer. Is het programma dan wel geschikt voor mij?

Absoluut, je doel in het leven vinden en jezelf leren kennen is niet voorbehouden aan ondernemers. Het is voor iedereen die iets wil bijdragen aan het leven en daarvoor eerst moet leren van zichzelf te houden.

Hoe snel zal ik resultaten bemerken?

Het programma begint met het verschuiven van jouw overtuigingen over de werkelijkheid vanaf de eerste hypnosesessie. Het kan zelfs al gebeuren bij de vragen in de werkboeken.
Alle sessies die je gaat doen zullen jouw emotionele, mentale en energetische toestand onmiddellijk veranderen. Dit zul je op een subtiele manier gaan merken in jouw leven. Grotere veranderingen zullen na verloop van tijd ontstaan ​​als je naar een staat van zijn opklimt waarbij je je onbegrensd gaat voelen. En zoals je kunt zien in de recensies kan dat je  bevattingsvermogen te boven gaan. Met hypnose kunnen zaken zo snel en makkelijk veranderen dat het bijna lijkt alsof je je altijd al zo ontspannen hebt gevoeld.

Wat als ik geen resultaten bemerk?

Stuur even een mail als je geen resultaten opmerkt. Het kan zijn dat je dan iets niet helemaal goed doet of begrijpt.
Het programma is een zorgvuldig opgezet proces dus het is belangrijk dat je het helemaal doorloopt. Daarom is het ook belangrijk dat mensen die de modules los kopen altijd de Mindblowing You eerst volgen en daarná pas één van de andere losse modules. Maar als je alle sessies hebt gevolgd en het hele programma hebt doorlopen en, om welke reden dan ook, helemaal geen resultaten door dit programma hebt verkregen, dan heb je
binnen 60 dagen recht op 100% restitutie van jouw geld. Ik heb dit programma met zoveel aandacht en liefde gemaakt omdat ik werkelijk mensen verder wil helpen dus dan stort ik het geld terug als jij een mailtje naar mij stuurt.

Jouw kind in de beste versie van zichzelf? 

Dat kan!
Wat zou je ervan zeggen als ik je vertel dat ook jouw kind vanaf nu ontspannen, vol zelfvertrouwen en echt gelukkig kan zijn

Veel kinderen van nu zijn hoogsensitief. Veel ouders herkennen dat niet en het wordt nog steeds niet herkent in zorg. Veel van deze kinderen worden gediagnosticeerd met ADHD of ADD en zelfs Autisme.
In mijn praktijk heb ik veel van deze kinderen behandeld met de 7 chakra hypnose sessies en velen konden van de medicijnen af daarna.

De 7 chakra hypnose sessies zijn geleide visualisaties met hele positieve suggesties waardoor jouw kind als vanzelf in zijn/haar onderbewustzijn veranderingen aanbrengt. Er is nog geen kind in mijn praktijk geweest die door deze meditaties geen positieve veranderingen heeft doorgemaakt.

Een must voor ieder kind want het is ook een programma for life. Dus iedere keer als het leven even een obstakel op het pad werpt kan en zal het kind als vanzelf weten welke sessie hij/zij moet beluisteren om eruit te komen.

Deze blijde, fijne en zeer transformerende sessies zorgen ook voor meer rust en ontspanning in mind&body dus veel kinderen slapen hierdoor ook beter.

Wat gaat jouw kind leren? 

  1. Tijdens de rode chakra sessie gaat jouw kind, op speelse wijze, zijn/haar onbewuste triggers, overtuigingen en kwetsuren opruimen.
  2. Tijdens de oranje chakra sessie gaat jouw kind leren om zijn/haar lijf omarmen als mooi en prachtig.
  3. Tijdens de gele chakra sessie gaat jouw kind leren om in zichzelf te geloven en bouwt het zelfvertrouwen op.
  4. Tijdens de groene chakrasessie leert jouw kind om van zichzelf  te gaan houden.
  5. Tijdens de blauwe chakrasessie leert jouw kind om zich uit te durven spreken.
  6. Tijdens de paarse(indigo) chakra sessie leert jouw kind dat het op zijn/haar intuïtie kan vertrouwen.
  7. Tijdens de witte chakrasessie leert jouw kind dat het een lichtwezen is dat verbonden is me alles.

Wij hebben ons, als drama therapeute en toegepast psychologe, toegelegd op het begeleiden van hoog sensitieve kinderen en vrouwen.

De 7 chakra sessies van Yvette zijn zo ongelooflijk goed en werken zo snel dat wij ze ook gebruiken in onze begeleiding. De speelsheid en resultaten maakten vele therapeutische tools overbodig omdat deze geleide visualisaties met hypnotische suggesties veel effectiever en sneller werkten.

Dit pakket zou, wat ons betreft, in ieder huis met kinderen aanwezig zou moeten zijn.
Juist voor al die kinderen die geen professionele begeleiding nodig hebben maar wel hulp kunnen gebruiken.

Jaleesa en Lisa
Nieuwetijdstrainers.nl 

Koop nu!

Mindblowing YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 10 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing KIDS

Nu €149,50

Het Mindblowing Chakra Flow for Kids is een programma waarvan de 7 hypnose sessies speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld.

De sessies zorgen ervoor dat jouw kind op speelse wijze zichzelf ontwikkeld en reeds verkeerd geprogrammeerde overtuigingen kwijt raakt.

* Als jij (of jouw kind)gediagnosticeerd bent met schizofrenie of psychoses (of een andere ziekte waarvan jij niet zeker weet of dit programma dan geschikt is) koop de training dan niet en mail mij eerst voor advies! Hypnose kan ziektebeelden waarvan psychoses onderdeel uitmaken extra beïnvloeden en dat geeft zelfs vaak een positief effect maar het is dan wel van belang dat je persoonlijke één op één begeleiding hebt. Dus koop dit online programma dan NIET, mail mij voor advies en overleg ALTIJD met jouw arts!
Dit product is geen vervanging voor een deskundige medische of psychische behandeling. Ben jij van mening dat je een ernstig medisch of psychisch probleem hebt, dan is het belangrijk om adequate professionele hulp in te schakelen.

 

Gratis geleide visualisatie naar de Nieuwe Wereld

met Yvette Rooding

https://soundcloud.com/yvette-rooding/geleide-visualisatie-van-de-nieuwe-wereld