Duik in jouw onderbewustzijn, verhoog je frequentie en leef werkelijk het zielenpad dat jij voor jezelf gekozen hebt. 

Ontdek hoe jij in jouw eigen onderbewustzijn oude belemmerende overtuigingen kunt ombuigen, waardoor jij je gelukkiger en blijer voelt. Leer hoe jij kwaliteiten als zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering in jezelf kunt aanboren waardoor jij werkelijk jouw licht in de wereld kunt schijnen.

Online sessies werken beter!

Mijn online sessies heb ik natuurlijk eerst zelf geprobeerd. Ze hielpen mij fantastisch, ik was er zelf wat door overdonderd. Ik  bemerkte dat ik mij veel makkelijker durfde over te geven omdat dat er niemand bij mij in de ruimte was. Dat zorgde voor de transformatie bij mij. En ik realiseerde mij dat er heel veel mensen zijn die liever zichzelf helpen. Dat niet iedereen naar een therapeut of coach wil. En dat sommige mensen vastlopen in hun emoties als ze bij iemand anders zijn. Wil jij jezelf ook bevrijden van al die belemmerende overtuigingen die jou tegen houden om vol zelfvertrouwen in het leven te staan?

Waarom deze training?

Iedereen wil succesvol, gelukkig en gezond zijn.

Iedereen wil goede vrienden en een fijne partner hebben, geliefd zijn en zelfverzekerd door het leven gaan. En misschien vraag je je af waarom dat jou tot nu toe nog niet op alle fronten is gelukt.

De Mindblowing Life Training neemt je stap voor stap mee op het pad van bewustwording. Het geeft je prachtige oplossingen die mindblowing zijn. Je ontdekt het grote potentieel dat altijd al in jou aanwezig was en je leert hoe jij dat steeds opnieuw kunt aanboren.

Velen van ons geloven dat we met een bepaalde set eigenschappen geboren zijn en dat we ons daarbij neer moeten leggen. Maar niets is minder waar! We kunnen onszelf herscheppen en eigenschappen als zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfliefde herwinnen.  En laten het nu juist dié eigenschappen zijn die de succesvolle mensen in overvloed bezitten. In dit programma zul je ontdekken dat bewustzijnsverandering zo eenvoudig is dat iedereen het kan toepassen.

De grote vraag is dus:

  • Wil jij je ook zelfverzekerd voelen en vanuit een trots gevoel jezelf op waarde schatten?
  • Wil jij nu ook wel eens voelen hoe het is als het je financieel voor de wind gaat?
  • Wil je wellicht een succesvolle onderneming opstarten of voor een hogere functie gaan?
  • Wil je af van piekeren en stress?
  • Gezonder en bewuster leven?
  • Of simpelweg je zo sterk voelen dat je iedereen aan durft te spreken?

Dan is de Mindblowing Life Training precies wat jij nodig hebt. Schrijf je nu in!

 De hypnose technieken van Yvette hebben mij enorm geholpen en niet alleen met de dingen waar ik voor kwam, maar ook met dingen waar ik onbewust nog last van had.

Andriënne bronsink

De eerste keer hypnose was best even wennen maar inmiddels is het voor mij een bewezen methodiek. Na elke sessie voel ik me lichter en vrolijker doordat er daadwerkelijk iets is opgelost. Ik realiseerde dat ik veel meer zelf onder controle had dan ik dacht. Zo voelde ik mij dagelijks vaak alleen en eenzaam maar door de hulp van deze technieken heb ik hier geen last meer van. 

Tim Verstappen

Gestalte geven aan jouw dromen

Maar het mooiste komt nog. Want naast het vrij maken van jouw onderbewustzijn wil ik je nog verder helpen. Ik heb niet voor niets vier succesvolle ondernemingen gehad en één onderneming zelfs helemaal uitgebouwd met mijn toenmalige echtgenoot. Ik weet hoe je doelgericht zaken voor elkaar kunt krijgen.

In mijn leven heb ik veel van mijn dromen bereikt. Ik heb ondernemingen opgezet, boeken geschreven en op toneel gestaan. Maar dit liep helemaal niet van een leien dakje. Een groot deel van mijn leven werd gedomineerd door mijn angsten. Angst om te falen, om raar gevonden te worden of om er niet bij te horen. Dat ik mijn dromen toch voor elkaar kreeg had te maken met koppigheid én mijn drang om mijzelf te bewijzen. Maar ondanks mijn successen voelde ik mij nog steeds vaak onzeker en voelde ik nooit dat gevoel van succes dat ik verwacht had.

Had ik destijds geweten dat het mijn eigen belemmerende overtuigingen waren die mijn geluksgevoel in de weg zaten dan had ik uiteraard actie ondernomen. Mijn bewijsdrang was dus mijn kracht en valkuil tegelijk.

Nu weet ik hoeveel gemakkelijker ik het had kunnen hebben. Door innerlijke blokkades te doorbreken en vanuit een krachtige zelfverzekerheid het leven in te stappen had ik alles met zoveel meer gemak en ontspannenheid kunnen neerzetten. Dus geef ik jou die mogelijkheid wel. Ik help je om jouw persoonlijke blokkades te doorbreken en zorg dat jij misschien voor het eerst van jouw leven een echt gevoel van zelfwaardering en zelfvertrouwen voelt.

Direct daarna help ik je om daadkrachtig en doelgericht maar bovenal vanuit plezier gestalte te geven aan jouw dromen.

Door heldere en overzichtelijke werkboeken met stappenplannen kun jij jouw dromen omzetten in plannen. Zodat je vol zelfvertrouwen, zelfliefde en ontspannenheid iets opbouwt waar jij werkelijk gelukkig van wordt.

Al jarenlang vocht ik tegen een diepgewortelde onzekerheid. En het is echt vermoeiend om altijd maar twijfelen aan jezelf en alles wat je doet of juist niet doet. Het ontnam me een bepaalde levensvreugde en zorgde ervoor dat ik altijd maar in m’n hoofd zat en niet in m’n hart. Als je, zoals ik, al ontelbaar veel dingen hebt gedaan om hieraan te werken of er vanaf te komen is elke nieuwe optie een mogelijkheid om eindelijk eens ten volle te kunnen leven. Maar waarom zou dit wel werken?

Als controlefreak zag ik wel een beetje op tegen de hypnose technieken. Wat als het ‘niet zou lukken’ of ‘ik het niet zou kunnen’? Dit bleek echter geen probleem. De hypnoses waren eigenlijk heel ‘makkelijk’ en wat een heerlijk gevoel is het om zo dicht bij jezelf te zijn. Zo dicht bij je echte ik, het kind in jezelf, je kern, je basis. Het is overweldigend om jezelf, je ouders en wie dan ook te mogen en kunnen vergeven. Een last van je schouders te voelen vallen. Om te doorVOELEN wat er mis is i.p.v. te DENKEN oh ja zo zit het. Dan kom je eindelijk te de kern. Je HART. Doordat je zo dicht bij jezelf en je gevoel komt is het bijna logisch dat je je hart gaat volgen.

Er is gewoon geen ontkomen meer aan want tijdens de hypnosesessies voelde ik zo’n overweldigend gevoel van zelfliefde en – acceptatie. En ook al ben ik er nog niet toch is er wel iets heel groots en moois in mij opengegaan. Nu kan ik met Yvette’s  werkboeken en hypnose sessies verder  gaan en eindelijk de persoon worden die ik gewoonweg vergeten was: een mens vol zelfliefde en geluk.

Simone Bluijs

De wet van de aantrekkingskracht leren gebruiken

Alles wat ik doe, doe ik met behulp van het universum. Vroeger zonder dat ik het wist, nu heel bewust. Ik zet de wet van de aantrekkingskracht in om mijn creaties nog sneller en gemakkelijker te verkrijgen. Ik ben overtuigd van de Law of Attraction en ik gebruik de kracht van manifesteren dan ook overal bij.

In de extra module bij de complete training leer ik iedereen die het wil om ook te manifesteren. Je krijgt mijn nieuwe boek erbij, het Mindblowing Manifestatie Manual, waarin ik alle tips en valkuilen uitleg, zodat ook jij aan het eind alles weet over manifesteren. Om te kunnen manifesteren heb je namelijk een onbelemmerd gevoel nodig, dus alles hypnosesessies stellen jou in staat om echt bewust te kunnen manifesteren wat jij wil.

Ik sta nu veel zekerder in het leven, durf mijn mond open te doen en voor mijzelf op te komen, en ook nog op een goede manier zodat er naar me wordt geluisterd. Ik ben niet meer aan het pleasen en durf voor mijn keuzes en meningen uit te komen. Iets dat ik voorheen nooit durfde.

Karen de Zwart

Door de hypnosetechnieken heb ik de mogelijkheid gekregen om een specifieke hoofdstuk van meerdere kanten te bekijken en te reflecteren op mijn manier van handelen van destijds. Ik kon ineens mijzelf én ook de handelingen van de mensen om mij heen verklaren. Tevens kon ik door de stem en de instructies van Yvette volledig weg zakken in mijzelf en ontdekte ik dat dit dé manier is om werkelijke controle over jezelf te krijgen. 

Henk Smit

Wat gaan we leren?

Alles wat ik zelf heb gebruikt en alle kennis die ik inmiddels heb opgedaan in mijn coachingspraktijk waarin ik al heel veel mensen heb geholpen door middel van hypnose, heb ik omgezet in een prachtige online training: de Mindblowing Life Training. In deze training komt alles aan bod:

Z

We zorgen dat jouw belemmerende overtuigingen helder en bewust worden.

Z

We transformeren deze naar positieve overtuigingen tijdens de hypnose-sessies.

Z

We zorgen er met de hypnose-sessies voor dat jouw eigen kwaliteiten zoals zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfliefde steeds sterker en krachtiger worden.

Z

Daarna werken we jouw droom helemaal uit in een schema met doelen en stappenplannen (maar dit keer zonder belemmerende overtuigingen).

Z

En ik leer je ook nog hoe je dit alles met behulp van de wet van de aantrekkingskracht nog gemakkelijker voor elkaar kunt krijgen.

Feiten en fabels

Om je gelijk vrij te maken van een paar belemmerende overtuigingen
voordat deze zich nestelen in jouw onderbewustzijn:

9

Hypnose is een staat van zijn die je dagelijks ervaart en die we nu bewust gaan inzetten.

9

De hypnose-staat lijkt op de staat van iemand die in een diepe meditatie is en daarom geeft vaak ook enorm veel ontspanning.

9

Je kunt altijd uit hypnose komen, het ergste dat kan gebeuren is dat je in slaap dommelt.

9

Ik kan je niks laten doen wat jij niet wil! Jij hebt altijd de controle!

9

Deze training kun je doen wanneer het jou uitkomt. Hij blijft altijd voor je beschikbaar. Dat betekent dat je alle tijd hebt om de training te volgen.

9

De transformaties zijn blijvend.

9

Je hebt geen enkele kennis nodig en alles wordt in Jip-en-Janneke-taal uitgelegd.

Werkt het echt?

Ja, het werkt!

Het werkt voor iedereen die er moeite voor doet. Een hypnosesessie kan een magische transformatie opleveren maar het is geen toverstokje. Jij moet naar jezelf durven kijken en het werk doen.

Het verschil met veel andere trainingen en cursussen op de markt is dat je met deze sessies direct naar de kern van jouw probleem gaat. En dan roei je het probleem dus met wortel en al uit. Hierdoor wordt wat jij ook wil gaan bereiken een eitje. En ik weet dat het werkt, want ik ben zelf het beste voorbeeld.

Sinds ik dit materiaal op mijzelf heb gebruikt, voel ik mij gelukkiger dan ooit, lopen zaken als vanzelf en droom ik groter dan ooit. Dat leidde tot mijn goedlopende praktijk, de Mindblowing Life events en natuurlijk deze prachtige online training. Geen onbewuste overtuiging houdt mij meer tegen om te doen wat ik echt wil doen!

De inhoud van de
Mindblowing Life Training

De training bestaat uit werkboeken, werkbladen, diverse prachtige en bijzondere hypnosesessies, theorie en kennis. Je gaat kennis vergaren over jezelf en waarom je doet zoals je doet. Je gaat jezelf vrijmaken van innerlijke blokkades op allerlei gebieden om vervolgens middels een prachtig werkboek aan je dromen te gaan werken. We gaan werkelijke doelen stellen, stappenplannen maken en gestalte geven aan jouw dromen. En de vele hypnose sessies geven jou altijd de mogelijkheid om eventuele blokkades weg te werken.  Er staat je met deze training dus werkelijk niets meer in de weg om jouw mooiste leven te leven.

De Mindblowing Life Training is onderverdeeld in 5 modules die elkaar volledig aanvullen. Hieronder de korte inhoud van de modules.  

Mindblowing You

Dit is de basismodule van de hele training. Ik adviseer dan ook om altijd eerst deze module te volgen voor je een van de andere modules aanschaft. En deze module geeft ook als enige module toegang tot een besloten groep waarin ik regelmatig Live sessies zal geven en jij ook vragen kunt stellen. 

Tijdens het volgen van deze module vind je namelijk al jouw belemmerende en onbewuste overtuigingen over jouzelf. Die blokkerende overtuigingen leer je om te draaien naar positieve en ondersteunende overtuigingen. Hierdoor ga jij vanzelf vol trots en zelfvertrouwen in het leven staan. Die grondhouding is van grote invloed op de rest van jou leven.

Vanuit je innerlijke kracht in het leven staan is iets heel anders dan vanuit een stoere houding. Als je zelfverzekerd bent kun je nee zeggen, grenzen aangeven, voel je zelfwaardering en liefde voor jezelf en is het behalen van doelen zo ontzettend veel gemakkelijker. Deze module legt de basis voor alle andere modules en is ook zeer uitgebreid.

10 prachtige, diep transformerende, hypnose sessies helpen je om oude zaken te verwerken en jezelf naar een nieuw niveau tillen. Een niveau van zelfliefde, zelfwaardering en zelfvertrouwen. Zodat je eindelijk diegene bent die je altijd al had moeten zijn…

Mindblowing Manifestations

Omdat ik al 12 jaar onderzoek doe naar de wet van de aantrekkingskracht (bekend van The Secret en ook wel Law of Attraction genoemd) is er bij mij een fascinatie ontstaan naar dit fenomeen. Ik pas het toe en weet nu alle tips en valkuilen.

In deze module help ik je om vrij te durven en kunnen manifesteren. Daarvoor heb ik naast de prachtige transformerende hypnose sessies in deze module een boek toegevoegd: het Mindblowing Manifestatie Manual.
Een boek met alle ins en outs over manifesteren. De valkuilen, waarom het wel en ook vaak niet (lijkt) te lukken. En tips, héél veel tips hoe het je wel gaat lukken. 

Tevens vind je in deze module misschien wel de mooiste hypnose sessie van allemaal: een sessie waarbij ik je connect met de Bron, het Universum en/of je Hoger Zelf/Ziel.

Na het doen van deze sessie kun je nooit meer naar de wereld kijken zoals je het nu doet.

Module 2: Mindblowing Health

Tijdens het volgen van deze module ga je aan de slag met jouw gezondheid. Dat kan gericht zijn op ziekte en gezondheid, maar ook op afvallen en emotie eten. Daarom is het ook zo belangrijk om eerst de Mindblowing You module te doen, omdat je dan je oude emoties kwijt bent! 

De 8 super ondersteunende en transformerende sessies in deze module zullen je zonder enige twijfel helpen om daar te komen waar jij wil zijn.

Ik geloof dat 85% van al onze ziekten te maken hebben met het niet verwerken van oude emoties.
Dus als je de Mindblowing You module hebt gevolgd en daarna met deze module Health aan de slag gaat, moet het een enorm effect hebben op jouw gezondheid (als deze emotioneel afhankelijk was). 

Deze module helpt je om anders naar jouw geest en lichaam te kijken, makkelijker te sporten en gezond te eten. Er zijn sessies voor emoties eters en sessies die helpen bij het voorkomen van ziektes die je krijgt omdat je gestrest bent.

De verschillende pakketten en extra’s!

Er zijn verschillende pakketten zodat er voor iedere portemonnee wat bij zit! En dat is best bijzonder. Als je al deze hypnose sessies persoonlijk bij mij zou volgen dan zou je € 4125,- kwijt zijn! En je krijgt nóg meer waarde als je voor pakket B kiest, daarbij krijg je de volgende extra’s:

9

Gratis entree voor het Mindblowing Life Event waarbij ik live met jou ga werken om je helemaal vrij te maken van innerlijke blokkades en ga helpen om werkelijk je mooiste leven te gaan leven, omdat jij de beste versie van jezelf bent geworden.

9

Je krijgt mijn boek ‘Gelukzoeker’ GRATIS tijdens het Mindblowing Life Event 

9

Je wordt gratis lid van de Mindblowing Life Training groep op Facebook waar iedereen bezig is met het verwezenlijken van zijn dromen via manifesteren en creëren. Hierin zal ik ook regelmatig aanwezig zijn om vragen te beantwoorden of een Facebook Life te geven waardoor jij je vragen kunt stellen.

9

Iedereen krijgt mijn 4e boek: het Mindblowing Manifestatie Manual. Een fantastisch E-book waarin je alles leert over hoe je nog sneller je dromen kunt manifesteren middels de wet van de aantrekkingskracht.

9

Jij (dit geldt ook voor de mensen van alle andere pakketten) krijgt na een jaar een membership aangeboden waarmee je toegang krijgt tot alle nieuwe ontwikkelingen. Nieuwe modules zullen namelijk alleen toegankelijk zijn voor iedereen die reeds een pakket aangeschaft heeft.

9

Je kunt altijd een upgrade aanvragen als achteraf toch liever een ander pakket had gekocht. Stuur voor de kosten een mail naar: mindblowinglifeacademy@gmail.com

Mindblowing Pakket YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 10 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing Manifestations

Nu €249,-

+ 1: in deze module help ik je om vrij te durven en kunnen manifesteren.

+2: prachtige transformerende hypnose sessies en inclusief het boek: het Mindblowing Manifestatie Manual. Een boek met alle ins en outs over manifesteren. De valkuilen, waarom het wel en ook vaak niet (lijkt) te lukken. En tips, héél veel tips hoe het je wel gaat lukken.

+3: de mooiste hypnose sessie van allemaal: een sessie waarbij ik je connect met de Bron, het Universum en/of je Hoger Zelf/Ziel.

 

* Als jij gediagnosticeerd bent met schizofrenie of psychoses (of een andere ziekte waarvan jij niet zeker weet of dit programma dan geschikt is) koop de training dan niet en mail mij eerst voor advies! Hypnose kan ziektebeelden waarvan psychoses onderdeel uitmaken extra beïnvloeden en dat geeft zelfs vaak een positief effect maar het is dan wel van belang dat je persoonlijke één op één begeleiding hebt. Dus koop dit online programma dan NIET, mail mij voor advies en overleg ALTIJD met jouw arts! 
Dit product is geen vervanging voor een deskundige medische of psychische behandeling. Ben jij van mening dat je een ernstig medisch of psychisch probleem hebt, dan is het belangrijk om adequate professionele hulp in te schakelen.

Wanneer je in dit programma investeert:

Z

Krijg je direct toegang tot de module met de transformerende hypnosesessies en videotrainingen van Yvette voor deze lage prijs.

Z

Ontvang je specifieke technieken en oefeningen in werkboeken die er toe leiden dat je jouw onbewuste potentieel in jezelf gaat aanboren.

Z

Krijg je hypnosesessies die je ook op je telefoon kunt beluisteren.

Z

Krijg je inzicht in en bewustwording van jouw bewuste en vooral onbewuste belemmerende gedachten.

Z

Vindt er een verandering plaats als het gaat om jouw hele Zijn. Je zult zelfbewust en trots door het leven gaan. Je gaat eindelijk zien hoe fantastisch je altijd al was.

Z

Krijg je controle over jouw levensgeluk.

Z

Ontvang je prachtige oplossingen waarmee je al die belemmerende overtuigingen om kunt zetten naar positieve stimulerende overtuigingen.

Z

Worden zelfverzekerdheid en zelfwaardering basiskwaliteiten.

Z

Verdwijnen belemmerende overtuigingen over jezelf, de wereld, relaties, gezondheid en geld als sneeuw voor de zon.

Z

Ken je natúúrlijk na deze training ook alle geheimen en valkuilen van het manifesteren!

Ik heb deze training gemaakt om daadwerkelijk iets bij te dragen aan de wereld. Ik wil de wereld mooier maken en daarvoor moest ik eerst mijzelf helpen. En nu help ik jou zodat we samen een nieuwe frequentie in de wereld kunnen zetten. Mijn doel is dat jij werkelijk jouw mooiste zelf wordt door de training. Daarom heb ik voor jou een ‘7 dagen niet goed, geld terug-garantie’. Ik doe deze belofte aan jou omdat ik vertrouwen heb in mijzelf en het materiaal waar ik zo ontzettend veel tijd en liefde heb gestopt. Maar ook omdat ik vertrouwen heb in jou! Als jij binnen 7 dagen werkelijk niks hebt gehad aan alle sessies, dan krijg jij je geld terug. Voorwaarde is wel dat je ze allemaal gevolgd hebt natuurlijk, want dit programma is een proces.

Veel gestelde vragen:

Hoe weet ik of dit een programma voor mij is?

Heb je het gevoel dat je je hoogste roeping dient? Word je elke dag wakker, voel je je aangetrokken tot het leven en opgewonden om aan het werk te gaan? Als je het gevoel hebt dat er iets ontbreekt, is dit programma iets voor jou. Dit is een geavanceerd programma en het is best moeilijk om in woorden te beschrijven hoe je je zult voelen als je eenmaal naar een hogere staat ascendeert. Om deze reden raden we je aan om het programma uit te proberen en zelf te ervaren.

Is dit programma alleen geschikt als je goed in je vel zit?

Het is voor iedereen geschikt behalve(!) voor de mensen die onder de disclaimer worden genoemd. Het is geschikt voor iedereen die aan zelfonderzoek doet. Dus ook als je al lekker in je vel zit zullen er altijd zaken zijn waar je aan wil werken, we zijn immers altijd aan het groeien.
Voor iedereen die niet goed in zijn of haar vel zit is dit programma juist uitermate geschikt. Het helpt je om door te groeien naar je mooiste zelf. Iemand die zichzelf waardeert en die zelfverzekerd door het leven gaat om iets moois van zijn of haar leven te maken. Iemand die eindelijk zijn of haar dromen gestalte gaat geven.

Ik ben geen ondernemer. Is het programma dan wel geschikt voor mij?

Absoluut, je doel in het leven vinden en jezelf leren kennen is niet voorbehouden aan ondernemers. Het is voor iedereen die iets wil bijdragen aan het leven en daarvoor eerst moet leren van zichzelf te houden.

Hoe snel zal ik resultaten bemerken?

Het programma begint met het verschuiven van jouw overtuigingen over de werkelijkheid vanaf de eerste hypnosesessie. Het kan zelfs al gebeuren bij de vragen in de werkboeken.
Alle sessies die je gaat doen zullen jouw emotionele, mentale en energetische toestand onmiddellijk veranderen. Dit zul je op een subtiele manier gaan merken in jouw leven. Grotere veranderingen zullen na verloop van tijd ontstaan ​​als je naar een staat van zijn opklimt waarbij je je onbegrensd gaat voelen. En zoals je kunt zien in de recensies kan dat je  bevattingsvermogen te boven gaan. Met hypnose kunnen zaken zo snel en makkelijk veranderen dat het bijna lijkt alsof je je altijd al zo ontspannen hebt gevoeld.

Wat als ik geen resultaten bemerk?

Stuur even een mail als je geen resultaten opmerkt. Het kan zijn dat je dan iets niet helemaal goed doet of begrijpt.
Het programma is een zorgvuldig opgezet proces dus het is belangrijk dat je het helemaal doorloopt. Daarom is het ook belangrijk dat mensen die de modules los kopen altijd de Mindblowing You eerst volgen en daarná pas één van de andere losse modules. Maar als je alle sessies hebt gevolgd en het hele programma hebt doorlopen en, om welke reden dan ook, helemaal geen resultaten door dit programma hebt verkregen, dan heb je
binnen 60 dagen recht op 100% restitutie van jouw geld. Ik heb dit programma met zoveel aandacht en liefde gemaakt omdat ik werkelijk mensen verder wil helpen dus dan stort ik het geld terug als jij een mailtje naar mij stuurt.

Door jouw hypnosetherapie ben ik een stuk minder onzeker over mezelf geworden. Het heeft mij geholpen met zaken die nog diep in mijn onderbewustzijn aanwezig waren, oude overtuigingen waar ik zelf eigenlijk vrij weinig vanaf wist. Door de bijzondere vragen keek ik met een frisse blik naar de overtuigingen die ik (onbewust) in mijn hoofd had geprent van jongs af aan. En door de expertise van Yvette heb ik deze overtuigingen aan de hand van de hypnose sessies kunnen omzetten in hele positieve helpende suggesties.  

Je pakt via deze weg de zaken aan bij de bron van de gedachten en gaat vanuit daar werken aan nieuwe overtuigingen, die ook echt werken en passen bij de persoon. We zijn allemaal een work-in-progress. De  prachtige hypnose sessies van Yvette maakten het in ieder geval voor mij heel erg leuk en prettig.

Jenny van Iersel

Schrijf je nu in!

Speciale aanbieding

Mindblowing Chakra Flow  for Kids

Nu €149,50

Het Mindblowing Chakra Flow for Kids is een programma waarvan de 7 hypnose sessies speciaal voor kinderen zijn ontwikkeld. 
De sessies zorgen ervoor dat jouw kind op speelse wijze zichzelf ontwikkeld en reeds verkeerd geprogrammeerde overtuigingen kwijt raakt. 

Mindblowing Pakket YOU

Nu €349,-

+ 1: deze module legt de basis voor alle andere modules

+ 2: 10 prachtige diep transformerende hypnose sessies onthullen jouw mooiste zelf

Extra:  Alleen deze module geeft jou ingang tot de besloten Facebook groep waar je alle vragen kunt stellen en online coaching krijgt tijdens Facebook Live sessies

Mindblowing Manifestations

Nu €249,-

+ 1: in deze module help ik je om vrij te durven en kunnen manifesteren.

+2: prachtige transformerende hypnose sessies en inclusief het boek: het Mindblowing Manifestatie Manual. Een boek met alle ins en outs over manifesteren. De valkuilen, waarom het wel en ook vaak niet (lijkt) te lukken. En tips, héél veel tips hoe het je wel gaat lukken.

+3: de mooiste hypnose sessie van allemaal: een sessie waarbij ik je connect met de Bron, het Universum en/of je Hoger Zelf/Ziel.

 

* Als jij gediagnosticeerd bent met schizofrenie of psychoses (of een andere ziekte waarvan jij niet zeker weet of dit programma dan geschikt is) koop de training dan niet en mail mij eerst voor advies! Hypnose kan ziektebeelden waarvan psychoses onderdeel uitmaken extra beïnvloeden en dat geeft zelfs vaak een positief effect maar het is dan wel van belang dat je persoonlijke één op één begeleiding hebt. Dus koop dit online programma dan NIET, mail mij voor advies en overleg ALTIJD met jouw arts!
Dit product is geen vervanging voor een deskundige medische of psychische behandeling. Ben jij van mening dat je een ernstig medisch of psychisch probleem hebt, dan is het belangrijk om adequate professionele hulp in te schakelen.