Mijn passie is, de kennis van The Secret (kennis over de wet van de aantrekkingskracht) te verspreiden en mensen te leren hoe het Ć©cht werkt en hoe zij het in hun leven kunnen toepassen.
De wet van de aantrekkingskracht (ook wel bekend als The Law of Attraction) geeft jou zo’n controle over jouw leven, dat zelfs ik šŸ™‚ het nog bijna niet kan bevatten…
In de blog ‘de Wet van de Aantrekkingskracht‘ leg ik helemaal uit hoe het werkt en waar het vandaan komt, vanuit mijn perspectief.

Je kunt bij mij een individuele sessie boeken waarbij ik jou help om dat te creƫren waar jij zo naar verlangt. Deze sessies duren een uur. Soms blijkt dat jij nog zo worstelt met onbewuste overtuigingen, dat jij voortdurend het tegenovergestelde creƫert van wat jij wilt. Dan plannen we een hypnose sessie in van 1,5 uur waarin we dat gaan oplossen en jij vrij bent om dat te manifesteren/creƫren wat jij wilt in jouw leven.

Ik geef ook creatie-workshops voor groepen en die kunnen of door mij geĆÆnitieerd worden (dat geef ik dat door op deze website, via de mail of op mijn FB paginaĀ ) Ā of door jou georganiseerd worden bij jouw thuis. In het laatste geval regel jij dan ook de mensen die komen.

We werken dan specifiek aan een van de volgende onderwerpen:

  • Liefde & partners
  • Vriendschappen & werkrelaties
  • Geldzaken in de breedste zin
  • Werk & ambities
  • Materie; huizen, auto’s, e.a. zaken
  • Gezondheid in de breedste zin

De workshops die ik geef zijn allemaal gericht op het zelf leren creƫren/manifesteren.
Ik deel al mijn kennis over de wet van de aantrekkingskracht en het creatieproces. Ik vertel waarom The Law of Attraction (ook wel The Secret genoemd) Ć”ltijd werkt en ik vertel je ook waarom het soms lijkt alsof het niet zo is šŸ™‚
Uiteraard leer ik je hoe je dit helemaal eigen kunt maken.

 

Liefs

De workshops staan even ‘on hold’ omdat ik mijn tweede boek aan het afschrijven ben. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wees gelijk op de hoogte wanneer de workshops beginnen en natuurlijk vanwege de release van mijn tweede boek!

Workshop aanvragen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan

What you think… you become. What you feel… you attract. What you imagine… you create.