Zoals ik vertel op de homepage; ik geloof dat wij mensen kunnen kiezen voor ons eigen geluk. Mijn overtuiging is zelfs dat wij ons eigen leven creëren en dat we dat doen doordat we (bewust en onbewust) gebruik maken van de wet van de aantrekkingskracht (ook bekend als The Secret of The law of Attraction).

Na jaren van onderzoek, teleurstellingen, oefenen en lezen en vooral steeds weer te blijven geloven, heb ik in 2015 eindelijk ontdekt hoe de wet van de Aantrekkingskracht werkt.
Ogenschijnlijk lijkt hij vaak niet te werken! Daarom haken zoveel mensen af en roepen ze boos dat het flauwekul is. En zelfs mensen die er wel in geloven merken dat zij nog vaak tegen allerlei obstakels aanlopen en de zaken niet zo gecreëerd worden als zij willen.
Ik durf te beweren dat ‘The Secret’  waar is, dat the Law of Attraction werkt, dat de wet een feit is.

Het koste mij 16 jaar, maar ik ken nu alle valkuilen en dus ook alle oplossingen. Het werkt voor mij, dus ook voor jou! Een van de ingewikkeldste valkuilen binnen dit concept, komt voort uit ons onderbewustzijn.
Van daaruit worden vaak, door onze (onbewuste) overtuigingen, creaties gerealiseerd die wij (bewust) helemaal niet willen!

Ik heb, naast oplossingen, workshops, trainingen nu ook dé tool om jou voorgoed af te helpen van die belemmerende overtuigingen: Hypnose.
Ik gebruik deze methodiek om samen met jou de verhalen, trauma’s en ideeën die jou tegenwerken, te ‘herschrijven’ zoals ik dat noem.

Voor iedereen die niets weet over the Law of Attraction (ook bekend als The Secret, of de Wet van de Aantrekkingskracht) lees mijn uitgebreide blog  eerst even.
In deze blog staat alles zo helder verteld, dat je het gelijk oppakt.

Wil jij écht leren creëren en werken met de Wet van de Aantrekkingskracht? Wil jij nu wel eens weten of The Secret waar is en wil jij jouw fantasieën en dromen nu eens echt werkelijkheid zien worden?
Dan weet je nu alvast welke eerste stap je moet zetten…

Liefs
Yvette

Het leven gaat niet over ‘jezelf vinden’
Het gaat om ‘jezelf creëren’…
(GB Shaw)

Hypnotherapie nodig? Vraag een vrijblijvend gesprek aan