The Law of Attraction (ook wel de Wet van de Aantrekkingskracht genoemd) kennen de meeste mensen van boeken als ‘The Secret’, films als ‘What the bleep do we know’ of andere verhalen.

Voor de mensen die dit niks zegt: het is een spirituele wet waarvan, inmiddels, de basisgedachte bewezen is binnen de kwantumfysica. En dat is een deelgebied van de natuurkunde. Nu wil ik zeker niet te diep ingaan op het natuurkundige deel, maar vrij vertaald is daar het volgende ontdekt:
Materie ontstaat uit energie, onder invloed van de observator die er zijn aandacht/intentie op richt. En zonder tijdsinvloed, kan het ene deeltje invloed uitoefenen op het andere deeltje, ook als dat duizenden kilometers ver weg is!
Er moet dus een communicatievorm zijn, die sneller is dan het licht.

Als je dan ziet welke spirituele betekenissen er (al eeuwen) aan The law of Attraction gegeven worden, dan zijn de overeenkomsten verrassend:
Wat je geeft, krijg je terug. Gelijke trekt gelijke aan. Zo boven zo beneden. Waar jij je op focust dat trek jij jouw leven in. En als laatste een bekende onder gelovigen: Vraag en het wordt gegeven!

De wet van de aantrekkingskracht werkt door middel van vibraties/energie.
Nu zijn gedachten-golven ook vibraties/energie. Dit is zelfs meetbaar. En aan vrijwel iedere gedachte zit een emotie verbonden. Soms is deze bijna neutraal, maar veel vaker is deze tamelijk uitgesproken. Dat kan variëren van blijdschap tot boosheid, van jaloezie tot dankbaarheid en alle emoties die je kunt bedenken.

Het zijn deze emoties die eigenlijk de sterkste vibraties uitzenden, meer nog dan de gedachten. En je begrijpt dat de combinatie van een gedachte met die bijbehorende sterke emotie, tezamen ontzettend krachtige vibraties uitzend!
En hoe meer jij diezelfde gedachte denkt en emotie voelt, hoe sneller jij het ‘iets’ waaraan jij denkt in jouw leven creëert/manifesteert.

En ja, dat kan variëren van materiële zaken zoals een huis, een auto of een baan, tot aan emotionele zaken zoals jouw grote liefde, een betere gezondheid, of nieuwe vriendschappen! Je kunt zelfs creëren dat jij meer gezien wordt, dat jouw bedrijf zal groeien doordat jij precies de juiste investeerders of werknemers op jou pad krijgt of dat jij eindelijk erachter komt wat jouw doel in dit leven is!
Maar feitelijk gaat creëren niet om het verkrijgen van spullen, dat is slechts een leuk onderdeel ervan, het gaat om jouzelf steeds weer opnieuw herscheppen. Dat is de ware bedoeling…

Het Universum geeft jou precies wat jij vraagt…

Nu denk je misschien ‘wat een onzin Yvette, dit is wel een beetje zweverig gedoe’ 🙂
Ik ben benieuwd wat er, met jouw definitie van zweverigheid, gebeurd, als ik jou vertel dat de wet van de aantrekkingskracht al werd gebruikt door Plato, Newton, Beethoven, Shakespeare en Einstein! En wat te denken van het feit dat Newton er zelfs in het geheim les in gaf, omdat hij wist dat het werkte, maar nog niet kon bewijzen met zijn eigen natuurkundige onderzoeken! Bijzonder toch?

Het grootste probleem waar mensen destijds en nu nog steeds tegen aanlopen is dat het (ogenschijnlijk) vaak niet lijkt te lukken. En dus geven we het op of geloven we er helemaal niet meer in. En ik begrijp dat,want ik was zelf een van die mensen!

Na 16 jaar zoeken, lezen, trainen, mopperen, opgeven en weer opnieuw beginnen, kreeg ik, in 2015, zo’n bijzondere doorbraak, dat ik deze uitgebreid beschrijf in mijn 2e boek. Het heeft ertoe mogen leiden dat (eindelijk) alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Een van die puzzelstukjes bleek te gaan over ons onbewuste. Ik realiseerde mij ineens hoe sterk de gedachten en emoties in ons onderbewustzijn aanwezig zijn, zonder dat we dat beseffen. En ik realiseerde mij ook dat die gedachtes nog veel meer vibraties uitzonden, dan mijn bewuste gedachten. Simpelweg omdat die onbewuste gedachten vaak de hele dag hun riedeltje afdraaiden, terwijl mijn bewuste gedachten steeds weer doorbroken werden door afleidingen. Hierdoor trok ik juist vaak zaken in mijn leven die ik onbewust steeds opnieuw had gemanifesteerd, terwijl ik het niet wilde!

The Law of Attraction werkt dus altijd… 

Voor mij zat er maar één ding op: hypnose te leren. Middels hypnose kan ik immers op de meest snelle manier met het onderbewustzijn communiceren en daar de kern van de belemmerende overtuigingen weghalen!

Jullie begrijpen nu ook waarom ik zo gepassioneerd ben hierover. Want al mijn verkregen kennis kan nu in werking gezet worden en ik wil het delen met de wereld!
Ik doe dat via creatieworkshops en tijdens creatie-weektrainingen die uitgebreid worden met hypnose sessies waarin ik jouw belemmerende overtuigingen weghaal. En ik vertel er uitgebreid over tijdens mijn lezingen.

En daarnaast kun je bij mij terecht voor individuele (regressie) sessies. Daarin herschrijf ik (altijd in overleg met jou) jouw onderbewustzijn specifiek op dié punten die jou belemmeren. Vaak in 1 a 2 sessies ben jij vrij om te creëren wat jij wilt.

Dus als je eindelijk, net als ik, goed wilt leren hoe je al jouw wensen kunt omzetten in werkelijke creaties?… dan weet je nu waar je heen kunt!

Liefs,
Yvette