Wie ben ik

Mijn naam is Yvette Rooding en heb 30 jaar lang ervaring als psychiatrisch verpleegkundige en zelfstandig therapeut. Naast de HBO-V heb ik vele opleidingen gevolgd, waaronder Haptotherapie, Gestalttherapie, NLP en  Hypnotherapie.

Maar het waren gek genoeg mijn Lichtwerk opleiding en mijn praktische ervaringen binnen het Sjamanisme die mij ertoe bewogen om die 30 jaar kennis en ervaring op het gebied van effectieve gedragsverandering te gaan combineren met tools uit de oude tradities.

Dat leidde tot deze verrukkelijke geleide hypnose sessies in het Mindblowing Life Programma. Deze zorgen ervoor dat jij steeds weer kunt terugkeren naar het licht in jou en doordat ik jou eenvoudige maar zeer effectieve tools aanleer, kun je dit alles ook in jouzelf  verankeren.

Voor de inhoud van mijn programma klik hier

Het onderbewustzijn

Tijdens mijn opleidingen voor psychiatrisch verpleegkundige en hypnotherapeut leerde ik dat onze angsten, onzekerheden en andere belemmerende negatieve gevoelens als een soort van achtergrondprogramma’s ronddraaien in ons onderbewustzijn.

Onbewust dus!

Dan begrijp je gelijk dat veel van onze gedragingen -bewust- bijna niet te veranderen zijn. Je moet dat direct in dat onderbewustzijn oplossen! En daarvoor zijn hypnose sessies (wat mij betreft) dé tools waarmee je snel, gemakkelijk en op diep niveau positieve veranderingen kunt maken die per direct een enorme positieve verandering kunnen geven.

Ik deel deze tools zó graag met jou want de wereld van nu heeft het nodig dat jij en ik op ons best zijn!

Het is mijn missie om het licht en de liefde in de wereld te helpen vergroten

Jarenlang voelde ik mij anders en niet echt thuis in deze wereld.
Ik zag de grootsheid in de ander terwijl hij of zij dat zelf niet zag. Ik voelde liefde voor mensen zelfs als ze dat niet voor mij voelde en dat maakte dat mensen zich ongemakkelijk voelde.

Liefde was mijn grootste drijfveer. Liefde voor de dieren, de natuur en voor de mensen. Het was dan ook bijna logisch dat ik psychiatrisch verpleegkundige en later therapeut werd.

Toch bleef ik altijd een beetje die vreemde eend in de bijt totdat ik heel bewust koos om het spirituele pad op te gaan. En daar ontmoette ik gelijkgestemde zielen en bleek ik helemaal niet zo anders te zijn. Daar was alleen nog maar herkenning en blijdschap. Het voelde als thuiskomen.

Nu weet ik dat wij zielen waren die de aarde mochten voorbereiden op de tijd van nu. De tijd waarin we met ons lichaam en al de 5e dimensie mogen gaan ervaren. Nu besef ik dat wij een taak hebben die destijds nog niet begrepen werd.

Mijn taak is helder voor mij. Ik mag andere lichtwerkers helpen hoe zij hun prachtige Zelf staande kunnen houden en tools aanreiken waarmee zij hun hoge frequenties kunnen behouden in een tijd die veel van ons vraagt.

Ik begrijp nu dat alles wat ik heb geleerd naar deze tijd heeft geleid en ik ben zo  gelukkig dat ik, eindelijk, al die liefde heb kunnen omzetten in het praktische mindblowing programma dat ik heb gemaakt.

Ik hoop dat het jou licht en vrijheid brengt!

Liefs,
Yvette

In dit programma beluister je verschillende, ingesproken, hypnose sessies die er voor zorgen dat jouw belemmerende overtuigingen, gedachten en verhalen (bijna als vanzelf) ontdaan worden van de pijn die ze met zich meedroegen. Daarna beluister je hypnosesessies die ervoor zorgen dat jij het zelfvertrouwen en geluk gaat ervaren waar jij al zolang naar verlangt.

De ontspanning die dit met zich meebrengt zorgt ervoor dat je met gemak en bijna  moeiteloosheid de uitdagingen die het leven ons toch in de schoot werpt, aankunt. Met mijn 30 jaar ervaring als therapeut, ben ik nog steeds iedere dag verbaasd over de enorme snelle effecten. Niet alleen bij mijzelf maar ook bij mijn duizenden cliënten.

Dit programma is dé manier om jouw transformatie te ondersteunen waardoor jij jouw licht- en liefdestrillingen zult verhógen en verankeren.